- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Mi az az intel integrált videovezérlő, amivel megy a hardver gyorsítás? Jelenleg Thinkpad X200S 4500MHD van, amivel 80-100% prociterhelés van videolejátszásnál Cinnamon alatt. Korábban erről már írtam itt.
Intel 3000-4000-től felfelé már rendben van a hardveres videolejátszás ahogyan olvastam. Tapasztalatok?Lassan gépet cserélek. 12-13" gépben gondolkodom. Jelenlegi favorit a Dell XPS 13 2015-ös kiadása. Ebben HD5500 van. -
eddie1978
senior tag
Üdv,
Thinkpad X200S gépem van. Az intel 4500MHD videovezérlővel van gondom vidólejátszásnál. A Sony AS100V kamera 50Mbps videóját néztem volna meg, de VLC, SMPlayer és a CMPLayer is problémás. VLC szétesik a kép, hang ok, sebesség jó. SMPLayer kép ok csak lassabb, hang akad. CMPlayer mint az SMPLayer. A HW gyorsítás hiányzik.
Arra jutottam eddig, hogy az intel és libva csomagokat felrakva van mpeg2 gyorsításom vainfo szerint. Az Arch wikin írják hogy az ő h264-es driverükkel sem tökéletes a lejátszás. Akadozik. Még nem próbáltam.
Ugyanezt tapasztaltam win7 64bit alatt is az MPC-HC lejátszóval. Lejátsza, kép és hang a helyén, de akadozik picit.
Van egy nem inteles intel driver, ami a 4500-tól támogatja a vezérlőket, de ott is inkább már a HD-kat.
Ez lenne a vége a technikának?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest