- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Az lett, ki vettem még egy 1GB-ot, maradt 2GB-t benne. Most pedig teszt üzemben van. Csináltam egy nagy hibát, kipróbáltam egy ősi IDE driveret és elképesztően lassú volt, 2 óra után lett vége a fájlok másolálásának, soha többet nem nyúlok ahhoz a hdd-hez, és nem is hagytam a rendszert kicsomagolni rajta. Lehet, hogy nem is maga a memória a baj, csak a slot, mivel a másik két slot kiderült hogy rossz, az is gond volt. Nem értem, hogy miért mennek a memória foglalatok tönkre.
zizi live rendszert hosszaban tesztelni elég macerás, és most elpocsékoltam sok időt ezzel a vacak hdd-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon