Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Asrock E350M1-es múzeumi alaplapocskát szerkesztettem be az Acer emachines dobozkámba a régi atomos alaplap helyett. Most flasheltem rá a "legújabb" 2014-ben keltezett 2.10-es BIOS-t. Hát egy erőmű lett. Kidobtam belőle a DVD drájvot, benne hagytam a 160 gigás hitachi HDD-t, lett bele az öreg 30-as corsaire SSD, a 128gigás flexelt samsung470-es SSD és egy 500gigás Samsung 860 evo. Csak Legacy telepítéseket követtem el. Került rá egy Mint 20-as Cinnamon és egy Cinnamonos Reborn os. Tökjó lett. Egy a bajom : A fényerőt hogy lehet lejjebb venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest