Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
straightedge
üzenetére
A winehq.org szerint működik, mondjuk ez olyan, hogy megnézed, aztán kiderül.
Vannak sajnos grafikai bug-ok Wine-nal, pl. az, hogy a "kép amit éppen látsz", "le van maradva" egy egérkattintásnyi eseménnyel.
Magyarul (Sketchup-ban tapasztalat): kijelölök egy objektumot, és addig nem látszik a kijelölés, amíg egy következő esemény (zoom-olás vagy bármi) nem történik. Együtt lehet élni ezzel, de idegesítő. Kismillió workaround van, nálam mondjuk egyik sem vált be.
Win10-ről nem tudok mit mondani, én anno Win7 mellé telepítettem, de az én gépemen nincs se aktív SecureBoot, se semmi extra, így csak helyet csináltam az SSD-n, majd minden gond nélkül feltelepült, GRUB boot menüből utána ki lehetett választani, hogy win vagy linux induljon.
Első körben írd ki egy pendrive-ra, és nézd meg Live módban, ha elindul, működik minden hw eszköz, akkor olyan nagyon nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon