- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20749568 #12497 üzenetére
Ja én azt hittem, hogy van valami kritikus hiba a flatpakben ami miatt nem ajánlott használni.
A felsorolt hibáiból igazából az önkéntesen belerakott hülyeségek a legzavaróbbak, a Telegram felugrálása elképesztően idegesítő, gondolom azt akarták vele helyettesíteni, hogy a Mint nem tud sárgán villogni a tálcán ha üzenet jön, így feldobatják az egész ablakot. Filmnézés közben, komment írása közben, játék közben is. Ez egy hajmeresztő hülyeség volt akárki is tette bele és szerintem nem fogják kiszedni (azóta kétszer frissült és nem került ki), mert akinek nem tetszik az telepítse fel konzolból az eredetit amiben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Autós topik
- Hardcore café
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-s demót kap a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest