Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ja én azt hittem, hogy van valami kritikus hiba a flatpakben ami miatt nem ajánlott használni.
A felsorolt hibáiból igazából az önkéntesen belerakott hülyeségek a legzavaróbbak, a Telegram felugrálása elképesztően idegesítő, gondolom azt akarták vele helyettesíteni, hogy a Mint nem tud sárgán villogni a tálcán ha üzenet jön, így feldobatják az egész ablakot. Filmnézés közben, komment írása közben, játék közben is. Ez egy hajmeresztő hülyeség volt akárki is tette bele és szerintem nem fogják kiszedni (azóta kétszer frissült és nem került ki), mert akinek nem tetszik az telepítse fel konzolból az eredetit amiben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon