Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Dedikált alatt azt értem, hogy az a rendszer csinálja az összes többinek az indítását is, szóval amelyik elsőként indul. Ezt kell alapesetben aktualizálgatni, a ténylegesen frissített rendszer mellett is.
Szerintem félreértettetek. Én senkit nem akarok rábeszélni, hogy velem értsen egyet. Mindenkinek szíve joga, hogy a saját rendszerén úgy oldja meg, ahogy neki szimpatikus. Nekem az jön be, ha nem kell manuálisan alá dolgoznom, végül is az egész GRUB szkript csokor azért van, hogy automatizálja a feladatot. Én a saját problémámra kerestem megoldást, mert nem tudtam pontosan, hogy a GRUB hogyan viselkedik. De kiderült.
Nekem nem tűnik bonyolultnak, ha telepítéskor nem a hda-t jelölöm ki a GRUB-nak minden esetben, hanem a hda1-et, hda2-t, stb. Ezekhez, ha nincs vele más célom, hozzá sem kell nyúlni, pont elég amit saját maga csinál minden egyes frissítéskor.
Vicces ez a 2 másodperc amit írsz, mert az "átbootolok, újratelepítem, visszabootolok" azért nem 2 másodperc, azt te is érzed. Nekem annyival jobb, hogy semmi ilyet nem kell tennem. Csak újraindítom a kernel frissítésen átesett rendszert, és kész. NEKEM ez egyszerű, praktikus és biztonságos is, mert egyik sem fog beleírni a másik konfigjába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon