- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
ubyegon2 #11294 üzenetére
Dedikált alatt azt értem, hogy az a rendszer csinálja az összes többinek az indítását is, szóval amelyik elsőként indul. Ezt kell alapesetben aktualizálgatni, a ténylegesen frissített rendszer mellett is.
Szerintem félreértettetek. Én senkit nem akarok rábeszélni, hogy velem értsen egyet. Mindenkinek szíve joga, hogy a saját rendszerén úgy oldja meg, ahogy neki szimpatikus. Nekem az jön be, ha nem kell manuálisan alá dolgoznom, végül is az egész GRUB szkript csokor azért van, hogy automatizálja a feladatot. Én a saját problémámra kerestem megoldást, mert nem tudtam pontosan, hogy a GRUB hogyan viselkedik. De kiderült.
Nekem nem tűnik bonyolultnak, ha telepítéskor nem a hda-t jelölöm ki a GRUB-nak minden esetben, hanem a hda1-et, hda2-t, stb. Ezekhez, ha nincs vele más célom, hozzá sem kell nyúlni, pont elég amit saját maga csinál minden egyes frissítéskor.
Vicces ez a 2 másodperc amit írsz, mert az "átbootolok, újratelepítem, visszabootolok" azért nem 2 másodperc, azt te is érzed. Nekem annyival jobb, hogy semmi ilyet nem kell tennem. Csak újraindítom a kernel frissítésen átesett rendszert, és kész. NEKEM ez egyszerű, praktikus és biztonságos is, mert egyik sem fog beleírni a másik konfigjába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest