-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11094 üzenetére
Nekem sem volt eddig semmilyen törésem. Az Arch-nak úgy álltam neki, ha már rolling edge, akkor minél sűrűbben, minél kisebbeket frissítek. Ez most így még nem is kényelmetlen, mert egyrészt látom, hogy tényleg milyen intenzitással jönnek ki a frissítések.
Bár cimbimnek pakoltam két notijára is Arch Labs-ot és vagy két hétig be sem lessz kapcsolva egyik sem. Van egy kis félsz bennem, hogy mi lessz ha ráfrissít a rendszerre szabi után. Ha baj lesz úgy is nálam köt ki, abból meg én is tanulok. Őt meg ez a része hidegen hagyja, csak az a pár progi, amit szeret használni, azok frissüljenek a leggyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest