- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
Frawly #10943 üzenetére
Nos, azért ragaszkodom egyelőre az Anacondához, mert vettem anno egy udemys Python kurzust, amiben az összes feladat, leírás minden jupyter-ben van, és emiatt. Az, hogy miért nem próbálok mókolni összevissza elég egyszerű: rohadtul nem értek hozzá
Az egész linuxos dolgot azért kezdtem el, mert nagyon idegesít, hogy van egy elég jó gépem játékra (igaz csak egycsatornás memóriával, és sajnos egyelőre sima HDD-vel) és maga a windows vmi hányadék lassú. Próbáltam mindent, nincs fent kb semmi a vírusirtón kívül ami automatikusan betöltődne (onedrive google drive ilyenek) és egyszerűen utálom, hogy bekapcsolás után 2,5 perc mire betöltődik a gmail a firefoxon. Van vírusirtó, futtattam adw cleanert, malwarebytes anti malwaret, hogy hátha bekaptam valamit, de nem
Nem vagyok informatikus, szóval nem nagyon volt más ötletem mint az infós ismerősök által sulykolt "próbáld ki a linuxot"nak adni egy esélyt. Szóval feltettem a linux mintet a windows 10 mellé, 50gb-ra és a kezdeti 2,5 percből 20mp lett. Ami számomra sokkal tűrhetőbb.
Mindezek mellett gőzerővel próbálom magam megtanítani kódolni, hátha pályaelhagyóként felvesznek akárhova, csak a mostani munkámtól szabaduljak.
Amitől itt minten nem tudok megszabadulni, hogy néha a tapipad dadog valamiért.
elnézést a hosszú offért
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest