- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #10422 üzenetére
SwissAirplan
(kvázi-tag)
Megvan a szenvedésem oka... de a miértje még nincsen!
Tegnap óta szenvedtem nem bírtam feltenni a Node-red-et!
Mosquitto felment szépen de a Node nem akart! Ma megelégeltem... újratelepítettem a Mint-et.Telepítem a Node-t simán felmegy... Belépek böngészőből.. minden működik!
Ölömbodottág
Na akkor gyerünk tovább.
Telepítem a Mosquitto-t, elsőre felmegy, letesztelem két PUTTY ablakkal minden szuper na gondoltam akkor gyakorolgassuk azt az MQTT dolgot a Node-ba, a böngészőbe aktív volt még az ablak, gondoltam lefrissítem.
Nem megy
A webhely nem elérhető
A Node-red et az eredeti gyári leírás alapján telepítettem
a Mosquitto-t pedig [ez alapján a leírás alapján]Lehet hogy a mosquitto kiütötte a Node-t?
"node-red" paranccsal újraindítottam a Node-t most fut mind a kettő... de ez vajon így is marad?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest