Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
scabiosa82
üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, mi hiába mondjuk azt, hogy a Linux szerethető, ha te nem így tapasztalod.
Mindenesetre, egy megfelelő Linux-disztribúció a Windows-hoz képest fényévekkel jobban testreszabható, ezt bátran ki merem jelenteni. Kérdezd csak Frawly-t, aki az Arch vonalon is mozog.
Na ott aztán tényleg olyan rendszert raksz össze magadnak, mindenféle sallangtól mentesen, amilyet akarsz - mindezt ingyen.
Csak kell hozzá tapasztalat, türelem és idő. Gondolom, ez utóbbiban családos emberként nem dúskálsz, de úgy vettem észre, hogy érdekel a Linux világa, és szeretnéd megtanulni, ezért azt kívánom neked, hogy ne add fel.
A honnan és mit tanulni kérdésre válaszképpen azt tudom mondani, hogy ha időd és türelmed engedi, magadtól tudod a legjobban megtanulni, mert a Linux rendkívül jól van dokumentálva az interneten, és személy szerint nekem eddig pl. nem volt olyan megoldandó problémám, amire ne találtam volna meg a választ a neten. ...és azért ez hatalmas élmény, szerintem.
Érdemes magáról a rendszerről, a felépítéséről is olvasgatni, az néhány parancsot megtanulni, ha van rá lehetőséged. Az Arch nevű disztró wiki-je is nagyon informatív, elég sok mindenre rá tudsz benne keresni, ami általánosan is igaz a Linux-ra, talán ez a legjobban dokumentált Linux verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na ott aztán tényleg olyan rendszert raksz össze magadnak, mindenféle sallangtól mentesen, amilyet akarsz - mindezt ingyen.
Rowon