Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scabiosa82
üzenetére
Örülök, hogy csak sikerült így vakon összehozni! (úgy értem, hogy nekem nincs nyomtató, scanner, etc...)
Kicsit szokni kell, sok minden más, mint Windowson, de nekem anno nagyon hamar megtetszett.
A Mint 18.x-ek alapja az Ubuntu 16.04 míg a Mint 19-nek már az Ubuntu 18.04, emiatt a fő verzió különbség miatt nem kompatibilisek a driverek. Gondolom ezek a verziószámok is elég furán hatnak még neked, de hamar meg lehet szokni! Ismerkedj a rendszerrel, próbálgasd, ha elakadsz, valaki csak tudja a megoldást!
A rolling hívószóra egyelőre inkább ne is figyelj oda!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon