Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ti melyik kernelt használjátok? Telepítéskor bepipáltátok a "harmadik féltől származó eszközök illesztőprogramjának telepítését"?
Én most frissen telepítettem a rendszert(5.4) próbaképpen és az USB-s TL-WN722N adapter gond nélkül csatlakozik a hálózatra és internet elérés is van. Telepítéskor bepipáltam a harmadik féltől származó eszközök illesztő programjának a telepítését. Telepítés közben csatlakoztam a hálózatra, de csak azzal, vezetékes vagy más adapterrel nem és a végén újraindítás után is automatikusan csatlakozik és van net.
Lehet nem pipáltátok be és a megfelelő driver nélkül jelentkezik a hibalehetőség vagy más kernelt használtok. Ami még feltűnt, hogy első indítás után wlan0-nak írta, majd sudo apt upgrade lefuttatása után következő újraindításkor már kiírta rendesen, hogy "Atheros 97... " az elérhető hálózatoknál, lehet nincs köze hozzá, de inkább leírom.
Kernel: 5.4.0-70-generic
TL-WN722N adapter(cserélhető antennás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Fűnyíró topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest