- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #184 üzenetére
Hát, végülis ma estem neki :D De felesleges volt. Felraktam az MDK-t, de valahogy nem éreztem azt ami kellett volna ahhoz, hogy még mindig fenn legyen :) :( Pedig szépen felismert mindent, hálókártyától elkezdve a firewire porton keresztül, a memkártya olvasóig bezárólag, még a külső (USB-s) hangkártyát is. De kb. fél órás használat után azt mondtam, hogy csak feleslegesen fogja a helyet, s leszedtem (igazából nem tudom, hogy miért).
-
Cathfaern
nagyúr
Hát Slaxban nem ment a háló, de ennek inkább az az oka, hogy azt sem tudtam hova nyúljak :) Btw. a knoppix el sem indult, de ez csak részben a Slax érdeme. Ugyanis a slax szépen kiírja, hogy na, most a pcmcia-t akartam betölteni, de lehalt, szóval próbálkozz meg a slax nopcmcia paranccsal :) Majd eljátszottuk ugyanezt a hotplug feature-el is :) Így már elindult.
Mennyi az a segítség? Ha kevesebb, mint 5 MB, akkor küldd el ide: halmagyi(kukac)axelero(pont)hu
eddie303: thanx. Egyébként inkább 2x érettségizem, mint hogy SUSE-t tegyek a gépre ;] Na jó, ez csak poén volt :P
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Eddig csak Slaxot próbáltam, ott nem nagyon kérdezgetett semmit :) Egyébként valószínűleg MDK 10 fog felkerülni, s ha megy minden rendesen, akkor majd gentoo (nem akarok több napot szívni, hogy a végén kiderüljön, hogy pl. a hangkártyám használhatatlan linux alatt).
Boot CD: igen, ezt én is így gondoltam, meg is csináltam...csak vagy elrontottam valamit, vagy én nem tudom, mert maga a program sehol sincs :F Mondjuk valszeg én voltam a hülye, csak tegnap éjjel 2-kor már nem akartam megint bekapcsolni a desktop gépet, aztán elkezdeni hülyéskedni vele...majd érettségi után valszeg megint nekiesek (bár az is lehet, hogy holnap, mivel a 3. napon leszek, s holnap lesz az első) -
Cathfaern
nagyúr
Elolvastam amit írtál, egy kérdésem lenne: He? :)
Szóval nekem ilyen routerem van: [L]http://www.ovislink.com.tw/IP3047.htm[/L] Akkor mit is állítsak? :)
Btw. egyelőre nincs linux a gépre rakva (tegnap neki akartam kezdeni, csak a partícionálásnál elakadtam: a laptopon nincs floppy, a PQ magic Wines verziójában nem bízok, más programról meg nem tudok, ami képes lenne úgy átpartícionálni, hogy az adatok megmaradjanak)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Ez esetben még azt is el tudom képzelni, hogy megvan minden, csak a SUSE nem látja :) Én világ életemben kerültem a SUSEt, azt hiszem ezután is követem ezt a taktikát...
Btw. egy kérdés: hogy kell összehozni linuxban a netet, ha az egy routerral van megosztva? S hogy érhetem el, hogy lássam a hálózatban lévő másik (Windowsos) gépet? (és vica versa, de az annyira nem fontos)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest