- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni nekem.
Van egy Asus Wl-500g Deluxe routerem, a legújabb Oleg-féle firmware-rel (1.9.2.7-7e).
Telnet-tel be tudok rá jelentkezni. Elvileg, ha itt létrehozok egy /tmp/local/sbin könyvtárat és azon belül egy végrehajtható post-boot filet (és mentem a flash-be), azt bootkor el kéne indítania.
Ha viszont ez a file úgy kezdődik, hogy #!/bin/sh, akkor, ha kozolbol el akarom indítani, ezt válaszolja:
-sh: ./post-boot: not found
Ha megnézem a /sbin/wshaper filet, ez is #!/bin/sh-vel kezdődik és működik. Akkor is, ha átmásolom egy másik könyvtárba.
Megpróbáltam viszont egy myshaper-t feltenni, elindítani ezt sem sikerült.
Van valakinek ötlete, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest