Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, kezdő linuxosok ide tömörüljetek: Bővebben: link.
-
dermedt
aktív tag
Help!
-
dermedt
aktív tag
Nézzetek csak oda!
Mi van ott fen?)
-
dermedt
aktív tag
Hello mindenkinek!
Sikerült feltelepítenem a SuSE Linux 9.2-t a gépre , de mivel a legtöbb felhaználói progi Windowsra van fejlesztve , ezért letöltöttem a WINE nevű emulátor program SuSE változatát, amelyet fel is telepítettem a gépre.Mostmár csak arra lennék kíváncsi . hogy hogyan tudom használni a WINE-t , mert eddíg nem sikerült vele elindítanom az exe fájlt. -
sl8r
csendes tag
hi.
itt van irodalom, de nemtom jo-e neked. akkor hasznos ha már van fönn vmelyik distro..
Bővebben: link -
Biaggio
őstag
Javaslatom az lenne, telepíts fel egyet az egyszerűbbek közül és kezdj el vele kísérletezni. A linkelt topik pedig kiváló táptalaj szakmai kérdésekhez. Ha pedig majd később komolyabban érdekel a téma, rengeteg Linux portál van, ahol tapasztalt szakemberek ingyen és bérmentve szívesen segítenek mindenben
-
gabe_
őstag
Javaslom a könyvtárat.
Jó, tudom maradi vagyok... -
visit
tag
Esetleg igen, de egyelőre nem kérdezni akarok konkrétumokat, hanem olvasni, valamit, ami TÉNYLEG jó....
Aztán majd jönnek a kérdések is. -
Suliro
senior tag
nézd meg itt
Bővebben: link -
visit
tag
Nem EZT kerestem, hanem irodalmat. Azért köszi. Ezeket már mind átolvastam, de egyelőre nem ott tartok, hogy mások problémáit megértsem, hanem elkezdeni szeretném.
-
Biaggio
őstag
Gyorskeresés ON
Bővebben: link
Gyorskeresés OFF -
visit
tag
Azt hiszem egyszerű a kérdés.És jó lenne nem kiröhögős választ kapnom...
A keresést hiába használom, nem sikerült olyan irodalomra bukkannom, ami nekem tényleg segítene. Olyanoktól várok választ, aki annak idején talált olyan irodalmat, ami neki tényleg segített. Jó lenne internetről letölthető változat, mert az ugye olcsóbb...
Köszi a tippeket!
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest