- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
ha mar beneztek ide, a lilo.conf-ba mit kell beírni, hogy 5 sec után automatikusan elinduljon a gép mert van benne valamilyen timeout de oda hiaba irtam bármit. nem nagyon vettem észre, hogy csinalt volna valamit...
-
vtechun
veterán
slackware-ben a halt parancsra nem kapcsol ki a gép, csak eljut odaig, hogy a kapcsoljam ki a gépet...vagymi... miért nem kapcsol ki teljesen?
-
vtechun
veterán
2-en tudunk hozzaferni a géphez, én meg a haverom, én hamarabb elalszom és azt akarom, hogy ne menjen feleslegesen a gép, ha ő is alszik, mert együtt élünk :)) (nem vagyunk b**ik, csak így olcsóbb:)), meg ne lépkedjen át rajtam ezért nem jó a ctrl-alt-del, arra gondoltam, hogy ssh-n belép a szerverre és kiadja a halt parancsot amikor nyugovóra tér... Köszi az eddigi válaszokat!
-
vtechun
veterán
up! Nem igaz, hogy senki sem tudja!
-
vtechun
veterán
up
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy a házi linux szerveremen, hogyan tudnék a halt parancsra jogot adni egy usernek, hogy ki tudja kapcsolni a gépet.. tehát, hogy futtatni tudja. Hogyan kell ezt megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest