Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #9389 üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem csak a közbeni kapcsolókat.
Amit írtam az installnál ott viszont csak a videódriverre gondoltam, amivel annak idején elrontottam egy Lennyt. A többivel kapcsolatban az uninstallra gondoltam.Többiek: Valszeg azért maradt ez a hiba így benne, mert a Debian telepítés úgy zajlik, hogy egyszer felteszed a gépre, beállítod stb. és többet nem nyúlsz hozzá hacsak ki nem hullik alóla a gép. Igazatok van persze, és jogos, hogy miért nyiffan ki a komplett gnóm a network manager hiányában, de nem általános Debian felhasználás DE-ket és komponenseit összevissza telepítgetni meg uninstallálgatni
Akinek ez mégis kell, az kénytelen másik disztrót választani. Azért persze jó lenne ha megoldanák, de gondolom nem jelezték még annyian (?) hogy foglalkozzanak vele. Amúgy is pöcstering tehet mindenről
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest