Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
No érdekes, a GhostBSD-t simán kiírta rufus, nem kellett így trükközni. A bootolás addig ment, hogy felhozta a menüt, hogy milyen driverrel akarom elindítani. Mondom auto, aztán meg radeon, de tökmindegy volt neki. Mindegyikre azt írja, hogy az x server nem indítható. "X Server: Cannot run in framebuffer mode. Please specify busIDs for all framebuffer devices.". Elvileg bele kéne írogatni néhány konfig fájlba, de mivel windows-ból még csak a meghajtót sem látom, ezért ez nem túl esélyes. Konzolból meg most tutira nem fogok vimezni. Hagyjuk.
Szerintem gyorsan véget fog érni ez a distro tesztelés, ha így folytatódik. Igazából FreeBSD-nél gondolom ugyanezen majd végig kell menni, de talán azzal meg tudom majd tákolni, mert alapból DE nélkül jön, és van pár leírás, hogy hogyan heggesszem rá xfce-t. Amúgy a GhostBSD szimpi volt olyan szempontból, hogy torrentel viszonylag hamar le tudtam rántani, szemben pl a DragonFly-al, ami csak vánszorgott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem gyorsan véget fog érni ez a distro tesztelés, ha így folytatódik. Igazából FreeBSD-nél gondolom ugyanezen majd végig kell menni, de talán azzal meg tudom majd tákolni, mert alapból DE nélkül jön, és van pár leírás, hogy hogyan heggesszem rá xfce-t. Amúgy a GhostBSD szimpi volt olyan szempontból, hogy torrentel viszonylag hamar le tudtam rántani, szemben pl a DragonFly-al, ami csak vánszorgott.