Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Egyszer kell megtanulni őket, és sok rendszeren tudod őket használni. - Felfogtam elsőre is. Még annyi előnyük is van, hogy nem kell külön telepíteni őket, mert alapból ott vannak.
Ismerem a man-t meg a whatis-t. Ahhoz, hogy dolgozzak viszont valami olyasmi kellene, mint az apropos, ami megmondja, hogy melyik parancsot kell használnom egy adott célra. Na most ilyen nem nagyon van parancssorból, úgyhogy max annyit tudok tenni, hogy jegyzetelek vagy használom a duckduckgo-t.
Én úgy vagyok vele, hogy egyelőre még nem futottam bele olyan problémába, ami indokolná, hogy pl perl-t tanuljak. Nem mintha gondot okozna, nagyjából olyasmi, mint a php emlékeim szerint. Szóval elhiszem, hogy ezek baromi hasznosak, de amíg meg tudom oldani a dolgaimat nélkülük, addig nem érzem szükségét, hogy hónapokat rászánjak. Elsősorban programozó vagyok, nem rendszergazda, aztán talán ebből fakad az eltérő szemlélet, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest