Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Féltem én is az elején.
De a demo anyagát képzeld el órákra kivetítve. Úgy értem, ugyanezen grafikai elemek, ugyanezen szörnyek, ugyanilyen váraltan felbukkanások - egy idő után már megijedni sem tudsz, mert TUDOD, hogy itt és itt, így és így fog felbukkanni szörny. Talán még azt is ki tudod találni előre, milyen szörny fog jönni.
Csak már marhára izgat, ezért is vagyok síkideg, hogy nem tudok továbbjutni.
Sipi -
Sipi
addikt
Ja, nekem sem 24fps-sel megy, de jelentősen csak több ellenfélnél esik vissza.
Minimumon megy minden (na jó, pár marhaság be van kapcsolva), nem mértem, de olyan 15fps-re tippelem.
Ehhez a géphez képest szerintem baromi jó.
Most szenvedek a pokol szörnyével, amiből a lámpások jönnek (mindig meghalok...), ez megizzasztó rész, sok fényhatás, dinamikus, nagy tér, de gyorsan megy itt is.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest