Keresés

Aktív témák

• ptra

csendes tag

válasz robekri #2 üzenetére

Köszönöm a válaszod, bár ma vagyok itt először és nem szeretnék bambalibának tűnni, de nem igazán értem a
    "Ja és kezdj egy alapelvekkel!" - mondatodat.
    Igen, a keresőt már használtam, amerikai forumokat is olvastam.
    és bár találkoztak már a nagyvilágban hasonló problémával, megoldást nem találtam a weben.
    Lehet, hogy nem jó helyen nyitottam a fórumot, de arra gondoltam lehet, hogy hardveres hiba, és hátha valaki...

Üdv:ptra

• ptra

csendes tag

Kedves olvasó,

A következő problémákon nem tudok úrrá lenni.
    SUSE10.3 telepítő dvd-t készítettem. 2 IBM PIII-as gépre sikeresen telepítettem pár napja, azóta is tökéletesen működnek.
    A családunk 3-ik gépe viszont problémákat jelez.
    Új vinyót kapott, megtörtént a telepítés, első alkalommal elindul a SUSE és miután mindent betöltött, 1-2 percem van, és teljesen lefagy a gép. Van, amikor engedi, hogy megnyissam a böngész őt, és egy "W" beütésekkor kb. ez jelentkezik:
    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - majd ismét fagyás.A billentyű megszalad, az egér pedig mozgathatatlanná válik.
    Próbáltam kizárni a hardveres hibákat. videókártyát - memóriát - dvd egységet cseréltem, floppyt lehúztam, új vinyó, bios frissítés - - - SEMMI.
    Alaplap tipusa: ASUS P4S800
    Gondolom a hibás telepítő lemez gondolatát elvethetem, hisz 2 másik gépen jól működik a rendszer.

Találkozott már valaki hasonló problémával?
    Minden gondolat, tanács, segítség érdekel, és előre is köszönöm. :K

Aktív témák