- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
ptra
csendes tag
Köszönöm a válaszod, bár ma vagyok itt először és nem szeretnék bambalibának tűnni, de nem igazán értem a
"Ja és kezdj egy alapelvekkel!" - mondatodat.
Igen, a keresőt már használtam, amerikai forumokat is olvastam.
és bár találkoztak már a nagyvilágban hasonló problémával, megoldást nem találtam a weben.
Lehet, hogy nem jó helyen nyitottam a fórumot, de arra gondoltam lehet, hogy hardveres hiba, és hátha valaki...Üdv:ptra
-
ptra
csendes tag
Kedves olvasó,
A következő problémákon nem tudok úrrá lenni.
SUSE10.3 telepítő dvd-t készítettem. 2 IBM PIII-as gépre sikeresen telepítettem pár napja, azóta is tökéletesen működnek.
A családunk 3-ik gépe viszont problémákat jelez.
Új vinyót kapott, megtörtént a telepítés, első alkalommal elindul a SUSE és miután mindent betöltött, 1-2 percem van, és teljesen lefagy a gép. Van, amikor engedi, hogy megnyissam a böngész őt, és egy "W" beütésekkor kb. ez jelentkezik:
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - majd ismét fagyás.A billentyű megszalad, az egér pedig mozgathatatlanná válik.
Próbáltam kizárni a hardveres hibákat. videókártyát - memóriát - dvd egységet cseréltem, floppyt lehúztam, új vinyó, bios frissítés - - - SEMMI.
Alaplap tipusa: ASUS P4S800
Gondolom a hibás telepítő lemez gondolatát elvethetem, hisz 2 másik gépen jól működik a rendszer.Találkozott már valaki hasonló problémával?
Minden gondolat, tanács, segítség érdekel, és előre is köszönöm.
Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged