- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ideiglenesen bill-csere? más disztróval is ezt játsza? pl. live ubuntu, vagy egyéb live disztrót próbáltál? más oprendszerrel tökéletes? ez igen erősen hw-hibára hasonlít.
de ez valóban beleesik az egyszeri probléma körébe, ha linuxra gyanakodsz, akkor pl. itt is megkérdezheted, vagy ha specifikusan a suse-ra, akkor ide írhatsz.
a válaszokat, ha vannak, valamelyik topikba írd az előzményekkel, hátha több szakértő jár oda, mint egy könnyen elsüllyedő topikba. meg amúgy is zártam.
-
ptra
csendes tag
Köszönöm a válaszod, bár ma vagyok itt először és nem szeretnék bambalibának tűnni, de nem igazán értem a
"Ja és kezdj egy alapelvekkel!" - mondatodat.
Igen, a keresőt már használtam, amerikai forumokat is olvastam.
és bár találkoztak már a nagyvilágban hasonló problémával, megoldást nem találtam a weben.
Lehet, hogy nem jó helyen nyitottam a fórumot, de arra gondoltam lehet, hogy hardveres hiba, és hátha valaki...Üdv:ptra
-
ptra
csendes tag
Kedves olvasó,
A következő problémákon nem tudok úrrá lenni.
SUSE10.3 telepítő dvd-t készítettem. 2 IBM PIII-as gépre sikeresen telepítettem pár napja, azóta is tökéletesen működnek.
A családunk 3-ik gépe viszont problémákat jelez.
Új vinyót kapott, megtörtént a telepítés, első alkalommal elindul a SUSE és miután mindent betöltött, 1-2 percem van, és teljesen lefagy a gép. Van, amikor engedi, hogy megnyissam a böngész őt, és egy "W" beütésekkor kb. ez jelentkezik:
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - majd ismét fagyás.A billentyű megszalad, az egér pedig mozgathatatlanná válik.
Próbáltam kizárni a hardveres hibákat. videókártyát - memóriát - dvd egységet cseréltem, floppyt lehúztam, új vinyó, bios frissítés - - - SEMMI.
Alaplap tipusa: ASUS P4S800
Gondolom a hibás telepítő lemez gondolatát elvethetem, hisz 2 másik gépen jól működik a rendszer.Találkozott már valaki hasonló problémával?
Minden gondolat, tanács, segítség érdekel, és előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest