- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeredy
újonc
válasz
#95488640 #53659 üzenetére
úgy tűnik, a swap átállítása megoldotta a fagyási problémát, köszönöm. Aztán lefuttattam egy parancsot (inxi -F && dmesg | grep -i error), hogy utánanézzek a gép pontos adatainak, találtam egy ilyet:
[ 1037.336051] usb 6-1: device descriptor read/64, error -71
[ 1037.960047] usb 6-1: device not accepting address 9, error -71Ez mi lehet, melyik csatlakoztatott eszköz, hogy tudok ennek utánanézni? Pastebinre feltettem az egész szöveget.
-
szeredy
újonc
Nemrég feltettem a Conkyt, néha rápillantok... swap usage-nél 70% normális? (1 GB van beállítva swapnek, most 722 MB-nál jár, Vivaldiban van három lap megnyitva, plusz zene megy a youtube-ról. Spotify-t, LibreOffice-t nem is merek megnyitni
). RAM-használat 71% (1,3GB/1,83GB). 187 folyamat. Nem sok ez kicsit?
Ha sok program van elindítva, Win7 alatt a böngésző szokott használhatatlanná válni, de most egy hete egy Linux Mint 18.1 lett feltéve - ami nagyon szimpatikus rendszer, de volt már rá példa, hogy netezés közben iszonyat belassult, aztán befagyott az egész. Újraindítás után megint működött, akár több órán keresztül is, gyorsan töltött be minden programot. Nem tudom, hogy a memóriahasználat miatt lehetett-e ez a pár lefagyás, őszintén szólva nem vagyok egy techzseni. Egy 7 éves Toshiba C650-em van, 2.3 GHz proci, 2 GB ram. Ha volna tippetek, vagy megírjátok, minek nézzek utána, megköszönöm.
-
szeredy
újonc
Sziasztok! Szeretném kipróbálni a Linuxot, de egyelőre a Windowst sem hagynám el, és mellé telepíteném fel. Jópár éves gépről van szó (Pentium Dual-Core 2.3, Intel GMA 4500M, 2 GB RAM), nem tudom, hogy melyik disztribúció lenne a legjobb. Tudnátok ebben segíteni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest