- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
adsl
aktív tag
Van optikai meghajtó,de sajnos nem jó...Ezért gondoltam a pendrive-os megoldást.És honnan tudok letölteni Lubuntut 32bit-eset?És milyen program kell hozzá hogy azt rátegyem pendrive-ra?Én úgy szeretném hogy marad a Win 7 egyenlőre míg megnem ismerem a Lubuntut.Ahogy olvastam Live módba,ha jól olvastam.Tudnál segitenni?Na látod ha nálam az IE gyorsnak mondható akkor képzelheted milyen nálam a FF
Azt megtudom oldani hogy pendrive-ról induljon.(Remélem
)
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Van egy régi Asusx51RL laptopom 1GB-ram-mal.Win 7 van rajt.Ajánlották rá a Linuxot.Azt szeretném megkérdezni hogy valaki segítenne abba hogy mi kell hozzá és hogy mit kell pontosan csinálni ahoz hogy kipróbáljam a Linuxot?Win7-et meghagynám,kipróbálni szeretném pendrive-ról.De nagyon hozzá nem értő vagyok.Megköszönném nagyon ha valakinek lenne hozzá türelme hogy leírná hogy pontosan lépésről mit kell csinálni,mit kell hozzá letölteni.Privátba is segithettek!Remélem valakinek lesz rám ideje.Előre is köszönöm!
Vagy maradjak Win7-en és használjam az IE 11 böngészőt.Mert az elég gyors nálam,a többi böngészőhöz képest.
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!spammer fórum társunk nagy segítségével amit köszönök neki!Sikerült pendrive-ról live módban elinditani a Linux mint17-et.A kérdésem az hogy magyar nyelvet be lehet állítanni live módba?Mert ahol én néztem a beállitásokat ott volt több nyelv is de magyar nem.Sajnos az angol meg nem nagyon megy nekem.
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Teljesen kezdő vagyok,még soha nem telepítettem.Van egy Asus x51RL laptopom.Win 7 van rajt.De azt olvasgattam hogy ez kicsit sok az Én laptopomnak és a Linuxot kéne rá raknom.A dvd írom nem jó.Így csak pendrive-ról lehetne telepítenni.De fogalmam sincs hogy hogy kéne neki állni.Azt sem tudom hogy a gyári telepítőlemezről miket kell kelenne feltenni a laptopra.Esetleg tudna valaki segítenni?Nagyon kezdő vagyok!!!És ha fel is menne a Linux az mennyivel másabb mint a Win7?Segítséget előre is köszönöm!Privátba is írhattok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest