- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Nekem gyakorlatilag net böngészésre kellene a Linux, és ismerkedni és szeretnék azért vele természetesen.
Amennyiben tudsz küldeni nekem egy általad jónak tartottat (gondolom ez az UBUNTU 6.06), akkor azt szívesen veszem, természetesen ellentételezéssel. Priviben küldheted, hogy hova menjen az utalás. -
éN79
addikt
Otthon (még) nincs netem, így csak az ujságmellékletként hozzám került SUSE 9.1, UHU 1.1 és UHU 1.2 áll rendelkezésemre. Az első kettő nem látja merevlemezeimet ab start (SATA II), az 1.2 látja, ha ''nodma'' parancs megy az installnál, ellenben az meg az egeremet nem ismeri fel.
-
éN79
addikt
UHU LINUX 1.2 felmegy a gépre szépen, ha a parancssorra beírom a ''nodma'' parancsot. Ellenben az egeremet az istenért sem hajlandó felismerni már a telepítés elején, úgyhogy hiába települ fel, indul el, nem tudom használni, mert még olyan billentyűt se találtam, ami valami életet mutatott valna. Gyakorlatilag kikapcsolni se tudom, csak resettel. Ja, az egerem semmi különös, egy PS2 csatolású optikai.
Ami furcsa, hogy a Suse 9.1 és az UHU 1.1 simán felismeri az egerem, ellenben azok meg a HDD-ket nem látják sehogy. -
éN79
addikt
Köszi a tippet, megnézem mit tud, mert mindkettő elég régi (UHU 1.2 és a második meg simán nem fog eszembe jutni, de az még régebbi. Gyakorlatilag csak olyan Linux lemezeim vannak, amik anno a CP és a PCW mellékleteként látták meg a napvilágot, de lassan már ovisok lehetnének).
-
éN79
addikt
A fentiekre rápillantva én még csak abszolút kezdő se vagyok Linux-ban, nagyon úgy érzem.
Na mindegy azért kérdezek: Két merevlemez adott, egyiken XP SP2, a másikra meg Linuxot próbáltam telepíteni, de a telepítés során nem látta a merevlemezeimet (SATA II).
Van olyan publikus és ''ingyenes'' linux ami ismerné valószínüleg a HDD-imet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest