- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4746 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy másra nem lesz jó? Miért nem lehet egy filmet megnézni rajta. Mindenki azt szajkózza, hogy linux alatt még codec sem kell. Office helyett is van valami OpenOffice. A többit meg majd ha már ezekkel tisztában vagyok.
-
k.t.a.
senior tag
Most biztos pár embert elönti düh, hogy nem bírom használni a keresőt, meg nem bírok visszaolvasni, úgyhogy csak az olvassa tovább aki úgy érzi kibírja offolás nélkül. THX.
Életemben nem használtam még linuxot, megrögzött windowsos vagyok. Most viszont elhatároztam, hogy feldobom a gépemre. Kérdésem a következő. Ajánljatok nekem egyet-kettőt amivel érdemes kezdeni. Legyen szép grafikus felülete, hogy megtaláljam ami nekem kell (mint win-ban). Nem lenne gond ha 64bites lenne, vagy a 32 bites linuxok 36bites memória címzéssel rendelkeznek? Lehetőleg jó legyen hardver/driver támogatása.
Konfig: Abit IP35 alaplap (hálókari a lapon), C2D, 4GB ram, ASUS 3850, SB Audigy, NEC DVDRW SATA.Másik kérdésem az lenne ha már megvan a kiszemelt változat, hogyan kell felrakni, hogy ne akadjon össze a Vistával? Két vinyóm van. Egy 400-as SATA, ami két részre van osztva. Ezen van a Vista, a másik felén meg a dolgaim. Ezeket nem lenne baj ha nem tenné tönkre. A másik egy 80GB-os PATA vinyó. Erre menne linux.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged