Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wait4it
újonc
-
Wait4it
újonc
1 teras az SSD-m es fent van ket disztro is. Most tervezek feltenni egy harmadikat. Szerintetek ha gparted-ban leviszem a meglevo kettonek a meretet fog gubancot okozni? (Nincs sok cucc egyiken sem. Talan a harmadat laktam be mindkettonek)
-
Wait4it
újonc
válasz
lev258
üzenetére
Ja csak igy windows, mac, chrome os utan fura hogy ott ugye nem kell upgrade-elned hanem csak ota es jon az uj csomag. Mint mezei felhasznalo ez nekem egyszerubbnek tunik. Amugy mondod hogy becsuszhat bibi de arra valo az update ami johetne rollingba is azert nem ertem. Bar tudoom ne hasonlitsam Linuxot semmihez csak elgondolkodtam ezen.
-
Wait4it
újonc
Az miert van hogy jelez a szofter center (az akalmazasbolt appja) hogy egy-ket app frissitheto es amikor ramegyek hibakat dob ki, mig terminalbol siman frissul utana termeszetesen mar nem jelez az app. Ezt tobb disztronal megfigyeltem.
A masik kerdesem, hogy annak valami technikai oka van hogy a legtobb disztro nem rolling? Mennyivel egyszerubb lenne ha mondjuk nem jonne ki ket evente 5 evig tamogatott LTS, hanem helyette rollingolna minden. Nekem annak tunik de lehet oka van amiert igy mukodik evek ota. Kivancsi vagyok.
-
Wait4it
újonc
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne ha virtual boxban belakok egy rendszert majd csinalok egy timeshiftet akkor azt hasznalhatom virtualon kivul?
Egyelore Fedorat tesztelek de egyre jobban bejon es lehet feltennem rendesen ezert a kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
CPT.Pirk