Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• urandom0

senior tag

válasz -szabi- #80967 üzenetére

KDE-nek van egy másik jegyzettömbje is, Kwrite a neve, legalábbis régebben így volt, nem tudom, mostanság mi a helyzet. A Kwrite kisebb tudású, egyszerűbb, a Kate többet tud.

Ez a hibaüzenet szerintem azért van, mert bennmaradt a tárolók közt a pendrive, amiről telepítetted.

Ebbe a partíció "bekötésekbe" nem akarok beleszólni. Egyrészt nem tudom követni, hogy mit csináltál, másrészt hogy mi a cél, harmadrészt ha lenne olyan, hogy Linuxok 10 parancsolata, én a második helyre tenném, hogy SOHA, semmilyen esetben legyen két Linux telepítésnek egy közös /home-ja. Ezt úgy kell elkerülni, mint a leprás embert, mert ez bizony irgalmatlan nagy szopások melegágya lehet. Te még igen szerencsés vagy, hogy semmi komolyabb problémába nem futottál bele :D

törölt tag

válasz -szabi- #80967 üzenetére

Több szinten szívatod magad! Elkezdtél párhuzamosan használni két alapvetően más filozófiára és struktúrára épülő disztrót. Nem ismered egyiket sem igazán, ezért a különbségeket sem érted.
    Ráadásul még eltérő grafikus felületeket is használsz. Amit inkább úgy helyes megnevezni, hogy ezek komplett asztali környezetek. Amik tartalmaznak egy komplett szoftver csomagot. De ez nem csak a felhasználói programokra vonatkozik. Hanem a motorháztető alatt lévő rendszer komponenseket is (GTK vs. QT).
    Továbbá még a kernelt is saját maguknak managelik, egymástól függetlenül.
    A helyzetedet tovább rontja, hogy openSUSE-t sokkal kevesebben használnak, mint bármelyik Debian/Ubuntu variánst.

Új hozzászólás Aktív témák