Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz CPT.Pirk #77555 üzenetére

Értem. Csak az a baj, hogy láttam már én is közelről AUR-t meg a benne lévő tízezres nagyságrendű szemetet is. De nekem semmi bajom nem lenne ezzel, mivel ki tudom választani onnan is és a PPA-k közül is azt a 3-5 csomagot, amire szükségem van. A rolling nem szeret engem, ill a gépeimet. ;)

PPA-val egy kicsit több a macera.

Ezt ugye nem komolyan írtad? 3 sor a terminalba plusz az install parancs. Évente 5 PPA-s csomagot rak fel egy átlag home user. És most inkább azokról beszélek, akik már kicsit jártasabbak, a tök kezdő mindkét rendszeren csodálkozik majd, főleg amíg kinyomozza, hol kell bekapcsolni az AUR-t, hogy onnan is felrakhasson bármit. Amott meg rá kell jönnie, hogy vannak a PPA-k és azokata gugliban megtalálni, ez mondjuk 00,5 sec kb. (az utóbbi) Minden kezdet nehéz, mindenkinek az. Neked is az volt, ha még vissza tudsz emlékezni.

Meg ahány kiadás, annyi külön PPA...

A hivatalos Ubuntu PPA-k ugyanott vannak, max néhánynak a végét kell módosítani, az AUR-ban meg egyetlen csomagból van 20 példány, nagyon tudja a kezdő, melyik kellene is neki. (de nekem amúgy tényleg nincs gondom az AUR meg a rolling használatával sem, ha működött volna a 7+ év alatt bármelyik hosszabb ideig, talán azt használnám napi szinten)

Új hozzászólás Aktív témák