Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #77556 üzenetére

"amíg kinyomozza, hol kell bekapcsolni az AUR"

Nem, egy pipa a Szortvertelepítőbe, de a full guis csiricsáré (nekem tetszik :) ) Discoverbe alapból benne az aur.

Elhiszem hogy sok szemét is van aurba, de a playAStor.ba mennyi van-, Millió szar app, és nem zavarja a felhasználókat.

Engem eleve a ppa zavar, minél több van felvéve annál tetűlassúbb az egész frissítési procedúra. Pláne nálm egy vagon van, Mega, Opera, meg tucatnyi kis szoftver.
    Nem, nem veszek fel ppa-t terminálba, juszt se! :)

A másik, mire én rájöttem ennek az egésznek a menetére, valamint bizony nincs így se 2 akalmazásom, vagyis de van csak én a Git és társain elveszek 2 másodperc alatt.
    És fél napom ráment hogy valami make izéből pakoljam fel, hát ha most főbelőnek se tiudom már hogyan kell.
    Először hangosan ordítoztam a gépemmel mert ugyen nem atomlogikusan install maka vagy mi hanem valami ./ vagy /. kell elé különben azt írja, nincs ilyen fájl. Hát bammeg ott van a könyvtárba!
    Meg ha valamit ami igényli, sudo nélkül pötyörészem be, akkor is ez a Nincs ilyen fájl vagy könyvtár " a válasz. Hát ott van! Ne ezt írja vissza akkor mert ez hazugság.
    Ezek visszavetik az egyébként nagyon lelkes amatőrt.
    És ha ezzel a make izével telepítem akkor ugye sose fog frisülni.
    Aurba, ha kijött az új verzió 1-2 órán belül , ezért külön köszönet a lelkes karbantartói tábornak, már sivalkodik is hogy halló, van újabb.
    Pl. Smplayernél nekem ez alapkövetelmény, a reklámmentes YT. szórakozáshoz.

De ez a gui-antigui, ppa-aur ellentét szerintem jottányit sem változtat azon hogy ki, hogyan használja a Linuxát.
    A lényeg hogy használja, sőőőt kedveli és így vagy úgy de kikapcsolódást, avagy épp szórakozást, hobbit talál benne.
    A miértek-hogyanok meg ilyenkor nem érdekesek annyira.
    Kb. mint minden motoros int a másiknak, függetlenül hogy choppers, robogós, vagy épp sportmotoros vagy krosszos.
    De MOTOROZIK!

Új hozzászólás Aktív témák