- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #77556 üzenetére
"amíg kinyomozza, hol kell bekapcsolni az AUR"
Nem, egy pipa a Szortvertelepítőbe, de a full guis csiricsáré (nekem tetszik
) Discoverbe alapból benne az aur.
Elhiszem hogy sok szemét is van aurba, de a playAStor.ba mennyi van-, Millió szar app, és nem zavarja a felhasználókat.
Engem eleve a ppa zavar, minél több van felvéve annál tetűlassúbb az egész frissítési procedúra. Pláne nálm egy vagon van, Mega, Opera, meg tucatnyi kis szoftver.
Nem, nem veszek fel ppa-t terminálba, juszt se!A másik, mire én rájöttem ennek az egésznek a menetére, valamint bizony nincs így se 2 akalmazásom, vagyis de van csak én a Git és társain elveszek 2 másodperc alatt.
És fél napom ráment hogy valami make izéből pakoljam fel, hát ha most főbelőnek se tiudom már hogyan kell.
Először hangosan ordítoztam a gépemmel mert ugyen nem atomlogikusan install maka vagy mi hanem valami ./ vagy /. kell elé különben azt írja, nincs ilyen fájl. Hát bammeg ott van a könyvtárba!
Meg ha valamit ami igényli, sudo nélkül pötyörészem be, akkor is ez a Nincs ilyen fájl vagy könyvtár " a válasz. Hát ott van! Ne ezt írja vissza akkor mert ez hazugság.
Ezek visszavetik az egyébként nagyon lelkes amatőrt.
És ha ezzel a make izével telepítem akkor ugye sose fog frisülni.
Aurba, ha kijött az új verzió 1-2 órán belül , ezért külön köszönet a lelkes karbantartói tábornak, már sivalkodik is hogy halló, van újabb.
Pl. Smplayernél nekem ez alapkövetelmény, a reklámmentes YT. szórakozáshoz.De ez a gui-antigui, ppa-aur ellentét szerintem jottányit sem változtat azon hogy ki, hogyan használja a Linuxát.
A lényeg hogy használja, sőőőt kedveli és így vagy úgy de kikapcsolódást, avagy épp szórakozást, hobbit talál benne.
A miértek-hogyanok meg ilyenkor nem érdekesek annyira.
Kb. mint minden motoros int a másiknak, függetlenül hogy choppers, robogós, vagy épp sportmotoros vagy krosszos.
De MOTOROZIK!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest