Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jabby

őstag

válasz ubyegon2 #28618 üzenetére

Legalább a Linux használata mellett nem butul el az ember! :C

Ez igaz... 4 nap alatt négyszer telepítettem, s "laktam be" a Bodhit.
    Két áramszünet + tegnap este saját hülyeségem miatt (tegnap megjött a szünetmentesbe az akku, s a kábel-káoszban a noti csatlakozója helyett a kliensét húztam ki, s az újabb "áramszünet" következménye egy új telepítés lett).

Célom az, hogy egy 5 Euros vassal megoldjam a 7/24 Torrentet, a DLNA-val közvetlen TV-n film nézést, email klienssel több email cím kiszolgálása, podcasttel mp3-ak letöltése, Skype online, valamint Win-es gépekkel belső hálózaton kapcsolattartást.

Szépen megy is minden, az 1GHz-es CPU leterheltsége 25-40%, az 1GB-os RAM mellett szinte nem is használja a swap partíciót, a proci hőmérséklete így nyáron 50C-os.

Egyedül a Thunderbird helyett kell mást keresnem, mert ha be van állítva az időzített email letöltés, akkor folyamatosan 70-80%-ot vesz el a prociból.

Tehát minden szép és jó lenne, ha nem lenne ez az instabilitás áramkimaradások esetén. :(
    Sejtitek az okát? A Bodhi egy USB-s külső wincsin van, s nem tudom az számít, hogy kikapcsoláskor az USB porttól nem veszi el a tápot.
    Esetleg a Thunderbird helyett is ajánlhattok egy másik email klienst.

Kipróbáltam a remastersys-t rendszer mentésére. Hogyan lehet megoldani, hogy az iso a telepítés lehetőségét is tartalmazza? Mert így csak egy live CD lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák