Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz CPT.Pirk #103472 üzenetére

Igen pontosan arra jutottál amire itt a topikba kb. 1 éve :) :K
    Feltettem kérdésként és ez a válasz jött többektől is, és az ötlet jó. Minden jó, csak egy nem, mégpedig nem működik.
    Illetve de. De csak EXT fájlrendszerrel lehet becsapni így, az NTFS-t nem hajlandó elfogadni a home alatt sem linkelve.
    Fene a gusztusát :)
    Persze nem hagyott nyugodni, szerncsére a Snap még számomra is érthető módon van dokumentálva, így még nekem is sikerült kicsomagolni a szóbanforgó snapet, beleírni a megfelelő helyre hogy
    "removable-media"
    visszacsomagolni és lőn bódottá, innentől mindent lát az app.
    Csak ezt ugye egy frissítés felülírja, és snapéknál ez mindennapos, tényleg sokszor frissülnek az appok.
    Már csak le kellett tiltani az 1 app autoupdatet és azóta jól működik.

Uby,
    még nincs meg a Nap de már 2x majdnem elkaptuk, egy fa tetején üldögélt de mire odaértünk, arrébb ment egy másik fa tetejére.
    Ha beesteledik és nem tudjuk megfogni, megyünk haza, amúgy tök jó a csapat.

Jól írod, igen a rendszer megkapja a biztonsági frissítéseket és snitt.
    Nem vagyok friss app bolond, viszont ha adott program már nem működik akkor ugye elkezd az ember vakarózni, próbálkozik, rájön hogy nem megy és innen szép sima egyenes út vezet szélesen kikövezve a konténeres megoldások irányába. És ez történt nálam is.
    Ílyenkor maga az alap OS visszaminősül egyszerű futtatókörnyezetté, és grafikus gui (KDE) szolgáltatóvá. Ezt meg még 5 évig vagy akármeddig tudni fogja.

Új hozzászólás Aktív témák