- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
agy73p #34187 üzenetére
megoldható, csak a gépedet nem fogja leálltíani.
Hivatalosan kde, gnome 3, mate (ez gnome 2), lxde, xfce, cinnamonn, sugar felülteket tudod feltenni. Ezek között ugye választ bejelentkezésnél.
Unity hivatalosan nincs, és nem is valószínű, hogy lesz.
rPi2: ATtól függ, hogy mit szeretnél vele. kockajátéknak jó.
-
Vladi
nagyúr
válasz
agy73p #34167 üzenetére
Végre telepítettél valami tisztességes disztrót.
Jók ezek a kompakt leírások. De én a bináris driver részét kihagynám. A google meg csinál fedora tárolót. link. Ha crome kell, onnan tedd fel, mert akkor jön frissítés is.
(#34168) Tim82:
Na végül csak megragadt a cent? Valakit sikerült megfertőzni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
southernsun #34124 üzenetére
Ez a szkript kodira van, de itt is működhet. Tehát, csinálsz egy txt fájlt. Azzal a tartalommal. Adsz rá futásjogot
chmod +x fájlnév
majd nyomsz egy
lsusb
parancsot.
Lássuk. -
Vladi
nagyúr
Ubuntu 14.04-en tudtok olyan linket, ahol meg tudom nézni a csomagokat? Az fglrx verziószáma érdekelne. van ehhez a kiadáshoz bármilyen legacy fglrx?
-
Vladi
nagyúr
Csak swap kell? Biztos, hogy kell? Mennyi a ramod? Ha 4 vagy több giga, akkor hagyd.
Ha mindeképpen kell, akkor ne a partíciókat baszogasd, hanem csináljál swap fájlt. Egy sima fájl, akárhová teheted. Keresek neked leírást hozzá.mod: ha végül swapfile mellett döntesz, akkor itt a leírás.
-
Vladi
nagyúr
Nem tudom, mit akarsz épp csinálni, de ez így nagyon nem jó. Épp a rendszer alól akarod kirúgni a saját partícióját. Ezt nyilván nem fogja engedni. A / másnéven, gyökér, másnéven root partíció a kiinduló pont. Ide teleült a rendszered. Menet közben ezt nem fogod tudni módosítani.
-
Vladi
nagyúr
Namost lécivel ne nyúld le a cikktémámat.
Olyan sok hw-t nem akarok kipróbálni, max 3 disztrót. De a hardver kategorizálás jó ötlet én is szükségesnek gondolom. De én radikálisabban szemlélem, az 1. kategóriába én 486 meg p1-2 gépeket raknék.
Most mit mereszted a szemed? Igenis azt. Egy p1 netrádiót pl tök jól lejátzsik.
az sse2 mániát mondjuk nem értem. Ez régi vas, régi rendszerrel. Itt alap, hogy a libreoffict elfelejted.
Esetleg ha ennyire aktív vagy, bevállalhatsz 1-2 fejezetet. Mondjuk konkrét gép, konkrét feladattal, konkrét disztróval.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csontbrigád #33689 üzenetére
Elképzelhető, hogy a /download mappád az, aminek a jogosultságai nem megfelelőek. Ezt hogy hoztad létre?
Médiaszerverhez nem nagyon értek, de itt egy leírás. Valami ilyesmi alapján csináltad?
mod: egy ls -l parancsot adj neki a megosztás mappában, tehát a download felett.
Egyébként ha fix ip van, samba is van, akkor már majdnem kész vagy. Még egy ssh-t dobj rá és mehet a sarokba.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csontbrigád #33677 üzenetére
Jajj igen, emlékszem. Legyél pozitív. Légyszíves azt sorolt fel, ami már működik!
Ez helyi mappa, amit nem olvas be? Szerintem annak a könyvtárnak a jogosultságaival vannak gondjai.
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #33666 üzenetére
Jó az ötlet, engem foglalkoztat már egy ideje. Talán most lesz is gépem hozzá. Ha időm is lesz, akkor tesztelgetek.
Egyébként én a slitazt meg a tiny core-t is szoktam ajánlani. De ezek már kis agytornát igényelnek, viszont elmennek egy p2-n is simán.
az viszont durva, hogy pl. az lxle is elvileg régi gépre szabott. De 32 bites telepítője az új kiadásnak nincs. Tehát ami 64 előtti, az már nem is régi, hanem szilícium hulladék.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Patice #33626 üzenetére
Igen, az fstab kellene. De automatikusan nem mountolja? Nem teszi a /media alá, vagy valahová?
Az fstabban ugye így adod meg:/dev/sda4 /mnt/adat ntfs defaults 0 2
eszköz csatolás helye fájlrendszer típus opciók ez kell, nézz utána, hogy neked mi kell.
tabbal választod el, kivéve az utolsó számok az szóköz.
Ennyi.utána sudo mount -a -v és látod, hogy sikerül -e.
-
Vladi
nagyúr
válasz
gergobaby #33537 üzenetére
Hátrányod nem, minimális előnyöd. Azzal járnál jól, ha valami másabb disztrót is tanulnál párhuzamosan, tipikusan rhel (centos) vagy suse linux (opensuse)
fat nem jó, azt majd telepítésnél formázd újra. Arra hagyhatod amit a telepítő felajánl tipikusan ext4 a /-nek swap az meg swap.
-
Vladi
nagyúr
válasz
superTibcsi #33379 üzenetére
az relatív, én pölö itt vagyok. Hd filmet akarsz gyorsítani? nekem az összejött nyílt driverrel és 4670-es kártyával. Ráaduásul régebbi disztrón.
-
Vladi
nagyúr
válasz
z123456789 #33350 üzenetére
Nem sambát akartál? Mert azt tuja a lejátszód.
Viszont nekem gyanús, hogy ha kilépsz pc-n akkor megáll a másolás. Mert azt az ssh-n át csináldo mc-vel. Ami meg bezáródik.
-
Vladi
nagyúr
válasz
z123456789 #33334 üzenetére
Melyik az a topik? Két szálon nem kéne futtatni.
Egyébként ha nem helyi meghajtó, akkor nem is kell ez a parancs. Ha win alól be tudsz csatlakozni rá, akkor a linuxos fw alól ugyan úgy. Már feltéve, hogy a sambát tudod teleptíeni.
Ez az fw-től függ, hogy van -e hozzá ilyen csomag. Ezt keresd. Ugyan úgy, mint a screent is feltelepítetetted, ugyan úgy kéne. Aztán bekonfigurálod, csatlakozol automatikusan ha lehet és mehet a másolás.
-
Vladi
nagyúr
válasz
quailstorm #33298 üzenetére
Azé fel ne gyúccsad. Inkább rá.
Az nvidia driverrel lehet a kavarás. Hogy telepítetted? Letöltötted? Vagy volt hozzá csomag? 3rd party például.
Ha le tudod szedni akkor iknább kezd előlről a telepítést. MÁrmint a driverét, nem az egészet.
Milyen vga? tnt2 vagy 5200?
Kernel ami frissült kb miről mire? grubban elvben benne kéne lenni a réginek is. Már ha fennhagyta.
Jah igen, nézd meg a grubban, hogy van -e régebbi kernel sor, azzal is próbáld meg.
mod: hmmm ezzel telepítetted? noveaou blacklist megvolt?
mod2: privát véleményem az, hogy ilyen régi csaknetezősgépaszülőknek pc esetében ilyen régi kártyával szerintem hagyhattad volna a nylít drivert. egy 1024*768-at az is kiköhög magából, viszont biztos, hogy nincsenek ilyen problémáid.
(#33301) Vidual001:
Hogy micsinász?
-
Vladi
nagyúr
válasz
gery2123 #33293 üzenetére
Nem pont értem, mi volt a gond és a megoldás, de ha megy, akkor veled örülök.
Ez akkor szerver és htpc egyben? Miért nem openeleccel csinálod? Az már kompaktan készen van. Transmissiont arra is tudsz tenni, meg fájlt megosztani és úgy tudom.
kodi alá meg szerintem x kell, nem gnome. Max még valami pulseaudiot fog kérni, de ha nem kutyaütő a disztribútor az nem fog még egy fél gnómot magával rántani.
-
Vladi
nagyúr
válasz
z123456789 #33288 üzenetére
Ez is linux, kérdezhetsz itt is. Annyi, hogy célirányos topik, ha van, akkor ott konkrétabban tudnak válaszolni.
Ezt az fw-t nem ismerem, úgyhogy csak általánosságban tudok segíteni.
A leginkább célszerű az lenne, ha kicsit elmélyülnél a témában."És esetleg abban tudsz segíteni hogy hogyan tudok egy médialejátszó belső meghajtóját úgy csatolni, hogy később MC-ben háttérben tudjak másolni ide-oda file-okat?"
Persze. De így csak sötétben tapogatózunk. Kicsit több infót tudnál mondani?
Usb-n csatolod? A rendszerednek van bármilyen automont programja? Mármint az fstabon kívül?A mount parancs arra való, hogy egy bizonyos eszközt, pl: a te média lejátszód, felcsatlakoztat a fájlrendszerbe. Oda, ahová mutatod neki, de legjobb a /mnt/xykönyvtár útvonalra. Már ha az fw-ben ez így megoldható.
Egyáltalán hogy kezeled? ssh-n belépsz? Ott tudsz root felhasznlóra váltani?
Azt se tudjuk, hogy kb. milyen segédprogramokat használhatsz? Mit lehet utólag feltelepíteni? Jó, oké screen-t már telepítettél.Mondjuk kezdjük azzal, hogy egy
cat /proc/partitionsKimenetet mutatsz. Ha van egyáltalán cat parancsod, bár meglepne, ha még ez se lenne. Ez megmutatja, hogy milyen elérhető partíciók vannak a gépben és azoknak mi az eszköz neve. Ez kell majd.
-
Vladi
nagyúr
válasz
z123456789 #33281 üzenetére
rootként csinálod? Nem telt be a tárterülete? Egybéként milyen fw fut rajta?
(#33283) IstvánLászló:
Milyen a proci és mennyi a ram?
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csontbrigád #33089 üzenetére
Ezt a gépet addig használhatod, amíg ki nem rohad - szinte szó szerint - alólad.
Esetleg ha belejössz a linuxba, nézd meg a centost is, annak 10 év a támogatása. Tehát sokáig nem kell piszkálni.csak ezzel márciusra számold.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csontbrigád #33071 üzenetére
mert Magyarország Ubuntu mániás. Ha belejössz és akarsz vele kicsit foglalkozni úgyis lecseréled. Kezdésnek jó. MOndjuk lts verziót tégy fel.
A hardverrel nem lőttél picit túl? Hány klienst fog kiszolgálni? Ha csak otthoni célra kell, akkor olyan 1-2%-ot fog használni, a többi időben malmozik.
Én az ilyen home projektet integrált alaplappal kezdemén, kis méretűvel. Használtból is jó. Ramnak 1 giga bőven elég. Amikor még volt házi szerverem 2-3 kliens felé osztott médiát, meg letöltött és fájlt tárolt. Centos 6 volt rajta. Igaz, nem volt grafikus felülete, de a ram használata valami kb 100 megva volt.
Volt benne egy celeron d alacsony fogyasztású proci, azt ha egy kicsit meghajtottam a load felszaladt egészen 8 %-ig.
512 mega ram volt benne, ezt használtan vettem. használt ház, használt proci. Viszont új alaplap. Én így dolgoztam.
előtte is volt ilyen gépem, az p3 volt 128 rammal. Az is elég volt, csak elöregedett és kezdett nem bootolni.
Úgyhogy jóval alacsonyabb a hardver igény, mint ahogy gondoltad.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Csontbrigád #33066 üzenetére
Jó helyen jársz. Annyit így elöljáróban, hogy ne lepődj meg, ha még februárban nincs kész a rendszered. Már úgy értem 2017 februárban.
Elvileg bármelyikkel meg lehet oldani amit szeretnél. Igen, ki lehet szedni a dolgokat ami felesleges. De akár maradhat is.
Azt nem írtad, hogy mi a hardver.
Egyébként nagoyn sok ilyen témájú írás van a logouton, nézz meg néhányat: pl:
link, link. link. -
Vladi
nagyúr
válasz
mefistofeles #32974 üzenetére
Én deadbeefet használok, az is jó, listát többet is állíthatsz be.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mefistofeles #32962 üzenetére
Használhatod az ntfs-t de jelentősen nagyobb lesz az erőforrás igénye. Főleg cpu terén. Ha elég erős a géped, akkor nem biztos, hogy zavarni fog.
De pl egy kisebb gépen - mondjuk házi szerver, vagy nas - na ott kivégzi.
Én qBittorrentet használok, elég jól felszerelt, jól seedel és jó az erőforrás igénye is.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mefistofeles #32956 üzenetére
ntfs-t csatold be és használd. Annyi, hogy torrent lesz kicsit nyűgösebb.
képtanelensenk és gnome-commandert használok és mc-t néha.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Az más, ha letiltod a root logint, mintha nincs is jelszavad.
Mert akkor su - -val válthaszt root terminálra. Meg amúgy is kelleni fog adminkodáshoz.Több felhasználós szervereken van értelme, ahol több admin van. Oda csinálsz sudot és leírtod a rootot. De otthonra neked túlzás.
-
Vladi
nagyúr
válasz
lolka1980 #32903 üzenetére
Pfúúú léci lassabban, mer alig bírlak követni.
Mely disztrókat akarod telepíteni? Mindet felrakod szépen a saját partíciójára, aztán választasz egyet, minek a rendszerbetöltőjét használod. Lényegében ennyi.
Mi a menete? Hogy egyiket a másik után telepíted.
"Vissza állást 1rendszer hogyan kell csinálni?"
Ezt nem értem. Mit akarsz visszaállítani?Szeritnem ha új vagy ezen a téren, tegyél fel egyet és azt gyűrd.
-
Vladi
nagyúr
"A kérdés az lenne, hogy a root userrel mit lenne érdemes kezdeni?"
Semmit. Normál linuxon így működik a root.
Ha nem fér hozzá a géphez, akkor semmit se kezd vele.Annyit megtehetsz, hogy az ssh-n letiltod a root logint. Ha használsz.
(#32894) whbear:
winecfg-ben nincs olyan, hogy külső appokat állítasz be fájlformátumokhoz?
Amúgy meg: használj fedorát.Mod: vagy lemented a fájlt és külön megnyitod.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mefistofeles #32879 üzenetére
Még jó, hogy vladiszakinak gőze nincs, hogy miről van szó.
Valami wines beszólásom volt. Oké, rám vall. Kissé borostás a stílusom. Naés?
De valami pitonos guru meg nekem segíthetne megpachelni a goodweathert, mert egy nyüves bug miatt nem indul csak.
-
Vladi
nagyúr
Olyasmi desktop időjárás alkalmazást keresek, mint anno a good weather gdeskletsre. Ezeket már teljesen magára hagyták.
Azt szeretném elérni, hogy magyar oldalról vegye az adatokat, pl: met.hu
-
Vladi
nagyúr
válasz
Apollyon #32728 üzenetére
Én, mint fabunkós ősember (
) jelentem jól elvagyok a gépeimmel és rendszereimmel.
A desktopomat ami adatlapon van nem is nagyon emlékszem, hogy mikor raktam össze. Olyan 3 éves lehet. 5 mp alatt bootol, 1-2 mp alatt még a liberó ofisz is megindul rajta. Oké, ha lemegy a ram ára, akkor veszek bele 2x8 gigát, de most mégis miért cserélném? Költsek rá, hogy költve legyen?
Redhaték ígértek nekem feature és hardver támogatást 5 évig, meg még vagy 5 év bugfixet meg szekuriti fixet. Én bízom bennük.
Gépheggesztés helyett meg inkább már a lányommal foglalkozom...
-
Vladi
nagyúr
válasz
N0zer0 #32727 üzenetére
Én viszont nem értek egyet.
Az a lényeg, hogy támogatott legyen. Jó xy, feature jön, de pl egy debian alatt is frissül a firefox. Ettől a kernelnek még nem kell frissülnie feltétlenül. Ha bugfixelve megvan és biztonságilag is megfelel, akkor miért ne használhatná?
Tegyünk egy próbát. centos 6 előtt ülök, ez ugye 2011-ben jelent meg. 31.3-as firefox van benne. Mutass pár weblapot, én meg megnézem, hogy rendesen megjelennek -e.
mod: Nem hinném, hogy esélytelen. Most egy t60-ra mit tegyek? Lubuntut, köszi.
Nem kell ezzel neked egyetérteni. Egyszerűen támogatják és kész. Pl: üzleti szférában se fognak gépeket csereberélni. Működő rendszert meg pláne nem. Összerakják, menjen, lehessen rajta dolgozni. Olcsó legyen. Ennyi a cél. Ezért sírtak anno a red hatnak, hogy hosszabbítsa meg a 4. kiadás életciklusát. Képzeld lehetett hozzá extra támagtási időt venni. Külön szerződéssel. Összesen 13 évig hegesztették.Amúgy meg, ha xp-t lehetett 13 évig - meg még most is - használni meg támogatni, linuxon ilyet miért nem lehet?
mod2: megnéztem, a t60-at 2006-ban kezdték el gyártani. Szerintem ami előtt épp ülök, olyan 8 éves lehet. Semmi indokom nincs a váltásra, jobb állapotban van, mint egy 100k-s zsír új gép. tökéletesen üzemel. Hurcolom melóba magammal, böngésző meg libreoffice kell csak rajta. Ha minden jól megy, 2020-ig használom.
-
Vladi
nagyúr
Nem ismerem a programot. Attól függ, hogy indítod. Ha démonként akkor próbálj egy újraindítást. Vagy keresd meg a logját.
A legjobb módszer, ha terminálból indítod, ha van verbose módja akkor úgy. Akkor a terminálba beírkálja a gondjait. A te esetedben rátennék egy zacskó dohányt, hogy hiányolt xy függőséget, ami régi volt neki.
Keress valami leírást ehhez a neten, hogy mások milyen verziót javasolnak. Ha a mostani jó, akkor azt hagyd.
Most nézem, hogy mysql-nek van rhel 6 és 7 tárolója is. Onnan telepted?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Patice #32657 üzenetére
milyen gpu és driver?
Itt írnak egy xrandr parancsot.
Igaz intel, de nézd meg azért.
xrandr -q --prop(#32659) Patice:
ez csak 1 parancsból álló szkript. Előbb teszteld le, utána keresünk neki helyet.
Nem tudom az a disztró hogy épül fel. Elvileg kapsz egy x sessiont azon felül lesz a kodi/xbmc. Akkor is kell, hogy legyen usered és annak automatikusan induló szkripthelye. De lehet rendszer szinten is megadni szerintem. -
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
Arpee78 #32630 üzenetére
gf 3 kivételével bármelyik, nyílt driverrel tudod majd használni őket. Illetve nv-re felmegy a legacy szerintem, de ne foglalkozz ezzel első körben.
A felbontást a monitor miatt nem tudod szerintem automatikusan állítani. Szereld át, és akkor xrandr-al kicsikarjuk majd belőle a felbontást.
Hardversen nem fogja tudni egyik kártya sem gyorsítani a yt videókat, inkább alternatív megoldást válassz, ilyen minitube pl.
-
Vladi
nagyúr
válasz
lev258 #32614 üzenetére
Nem fura, még egy via gpu is kiköhögi magából a vágyott felbontást. Annyi, hogy másik monitor volt rádugva, annak meg jól olvasta ki az adatait. Valószínüleg valami gagyesz drájverrel megy éppen, vagy vesa módon. Én szereznék bele bármit ami ati/nvdiai.
xrandral szerintem rá lehetne húzni a felbontást, de leht, hogy xet kell hozzá szerkeszteni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szotyika77 #32562 üzenetére
Amit ír a kapitány, a csomagkezelőben a "synaptics" kulcsszóval keresd a drivert. Azzal mennie kellene.
-
Vladi
nagyúr
válasz
guftabi96 #32535 üzenetére
Erre bármi jó. Úgyis ubuntut fognak neked mondani.
Inkább a felület a lényeg, lxde, xfce vagy mate desktopot válassz. Ezek kis erőforrás igényűek de még nem fájdalmasan fapadosak.
Böngészőnek én chromot használok, nem eszi nálam annyira a ramot. Most 7 lap van megnyitva és 1700 megát vesz le az egész rendszer.
Esetleg firefox, de a midorit is megnézheted.
-
Vladi
nagyúr
válasz
teleahocipöm #32470 üzenetére
Alsamixert nézd meg terminálban. Emeld fel a mester hangot. Ha nem marad meg, akkor rootként.
(#32471) akipapi:
Előfordul. Milyen videó kártya van benne? Esetleg valami zárd drivert tettél fel hozzá?
Esetleg egy
glxinfo | grep Open
parancs kimenettel dobj meg minket. -
Vladi
nagyúr
válasz
lolka1980 #32410 üzenetére
Gyakorlatilag bármi, lxde vagy xfce felülettel. Olyan, amit ismersz valamennyire. Viszont ramot szerezz még.
Távvezérelni mindet lehet, terminállal vagy távoli asztallal is.
Várjál! A szüleidnek csinálod de vannak már unokáid is? Hány éves vagy?
(#32412) ubyegon2:
Ahogy kékfej is mondja: előpre megcsinálod a partíciókat, majd rámutatsz a w7 telepítőben, hogy na oda tedd.
-
Vladi
nagyúr
válasz
milestone #32372 üzenetére
Nagyon kicsi fokkal. Rammal tömd meg. Azt hálálja meg a legjobban. ddr1-es ramokat már pár ezer forintért veszel több gigát.
Ha futja, akkor egy kisebb ssd-t is tehetsz bele, akkor szárnyra kap.
Alapvetően a grafikus felülettel tudsz erőforrást spórolni, jól sejted az lxde vagy az xfce a jó választást. Meg azt nézd meg, hogy milyen alkalmazásokat használ. Inkább kisebb erőforrás igényűt használj.
Disztrónak meg azt tedd fel, amit a legkönnyebben tudsz hosszú távon karbantartani.
Az mx 4000 kártya? Nem 400? Ide vagy felteszel egy legacy drivert, ha a disztribúció támogatja, vagy használod a nyíltat.
mod: 96xx driver sorozat kellhet neked, néhány disztró még támogatja.
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #32273 üzenetére
Akkor sok.
(#32270) Adamis:
mit jelent a HG?
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #32146 üzenetére
proxin átmenés nem lenne megoldáás? csak egy ötlet.
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #32127 üzenetére
Nem. azért mondja, nehogy megbánd.
Úgy nem is lehet felnőni, hogy nem teszel erőfeszítéseket. Nem tanulsz semmit, minden csináljon meg helyetted a rendszer.
Egéybként csomagkezelést amúgy is meg kellene ismerned, manapság a debian se harap, mindent pár klikkel be tudsz állítani. net, telepítés, particionálás ilyenek. Utána már rajtad áll, hogy mire használod.
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #32116 üzenetére
Nekem az rémlik, hogy az fw csomag hiányzik. Plusz lehet, hogy a driver is. A hálókártyád típusának megfelelő csomagot keress, esetleg leírással, vagy várd meg amíg Bambanő megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest