- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem egy MSI notim van. Lehet ez firmware függő dolog is.
Van itt nekem virtuális Debian-om is, ott ugye nem varriálok a scboottal, pedig lehetne, mert a VBox tudná.
Szóval a kikapcsolt secboot melletti telepítés is hozza ashim
csomagokat. Ez persze pure Debian és nem Q4OS.
Lehet csak firmware update kelle, vagy bios frissítés.
Minden esetre kérd le a kulcsokat.sudo mokutil --list-enrolled
-
törölt tag
Egy kicsit kapcsold ki, míg utána nézel. [link]
Nálam Q4OS van és kikapcsolt secboottal telepítettem, de most bekapcsoltam és bebootolt.
Neked kell egy-két csomag és a generálni a kulcsokat. Szerintem.mityo@mityo-modern15b12m:~$ sudo mokutil --sb-state
SecureBoot enabled
mityo@mityo-modern15b12m:~$ lsb_release -a
No LSB modules are available.
Distributor ID: Debian
Description: Debian GNU/Linux 12 (bookworm)
Release: 12
Codename: bookworm
-
törölt tag
Ha szeretsz "bíbelődni" nézd meg ezt a két csomagot.
dphys-swapfile
ésswapspace
Lett egy swap nélküli Debian-om.
Egy 4GB memóriás rendszerre, ha felteszed adphys-swapfile
csomagot. Az automatikusan csinál egy 2GB-os swapfile-t a/var
-ba.
A másik csomag magáért beszél. CLI mindkettő. -
törölt tag
A netinstall vagy a klasszikus telepítő default csinál 1GB swap partíciót, ha teljesen rábízod a partícionálást.
Kézi partícionáláskor tovább mehetsz, de figyelmeztet, mint írtad.
A DE specifikus live ISO-kon lévő Calamares telepítő, ha rábízod a partícionálást, akkor a memória méretével egyenlő swap partíciót csinál. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Warton #94364 üzenetére
Arch-on én a
pamac-aur
csomagot szoktam felrakni. Leül a tálcárapamac
, értesít, ha van frissítés. Grafikusan keresni is könnyű benne. Ha fel van véve az AUR, abban is keres. Azoctopi
-tól sokkal jobb. Szerintem.
Úgy összességében a pkgs.org [link] is jó csomagot keresni, sok disztróra.
A Synaptic a fenti kiegészítéssel szinte elég is. -
törölt tag
válasz
Necronom #94360 üzenetére
Felrakhatod a Synaptic-hoz még ezt is:
sudo apt install apt-xapian-index
majdsudo update-apt-xapian-index -vf
Ezzel lesz interaktív kereső meződ, ami megkönnyíti a csomagkeresést. A beépített kereső csak nagyon megegyező keresésre ad találatot.
Ennek a keresőnek lehet egy olyan mellékhatása, ha nagyon gyorsan írsz bele. Olyan, mintha nem reagálna. Töröld vissza a karaktereket és lassabban írd őket.
Emiatt lesz olyan, aki nem ajánlja.
De rengeteget tud segíteni. -
törölt tag
Ja, Puppy meg ilyenek egy átlag user-nek több szívás, mintha nem csinál semmit. Csak marad az xp-én.
Én azt látom az ilyen puppy-s videókban, hogy valamit mindig "basztatnak". ILO meg kutya füle, ecetera.
Tök jó, hogy pici rendszer, alig fogyaszt. De full root-al futtat mindent.
Átlag user meg videózni akar, fészbúkozni meg anyámkínyja. Meg természetesen bankolni is.
Na ettől sokkal biztonságosabb egy Deb+LXDE vagy Dev+LXDE.
Aztán hiába pici rendszer, meg keveset eszik IDLE. Ha olyan a hardver, hogy nem bírkózik meg a böngészős videókkal ecetera.
Azt szoftveresen nem nagyon lehet űberelni.
El jön a pont, amikor eszközt kell cserélni. -
törölt tag
Jó lesz abba SSD, de gyanítom a notiban még csak SATA2 port van.
Átlag ember nem veszi észre, de aki sok időt használt SATA3-as SSD-t, annak szembetűnő lesz.
Sokkal jobb lesz, mint egy HDD az tény. Ha néha úgy érzed, hogy "megröccen" vagy micro laggol. Az a SATA2 miatt lesz. -
törölt tag
PoP-nál arra is készülj, hogy a Win7 100MB-os efi partíciója kevés lesz. Meg fog állni a telepítő. Min.300MB-os /bot/efi partíció kell neki, de lehet 500.
Vagy ha hagyományos MBR telepítést csinálsz, arra nem tudok mit mondani. Csak uefi-s telepítéssel néztem, default és egyéni partícionálással.
Több ilyen disztrót kipróbáltam már default telepítéssel és egyéni partícionálással is. Mindnél volt valami csavar a dologban. Nem minden rémlik pontosan.
Azt tudom ajánlani, hogy ha rendben van a Win7-ed. Arra dobj egy VBox-ot és abban csinálj egy MBR-es telepítést. Abból látod mit csinál default és utána élesben hasonlóra partícionálsz neki és csatolod a telepítőben a partíciókat.
Adott gépnél még a CSM/Legacy boot mód is bekavarhat.
Talán az is megérne egy próbát, ha élesben csak a PoP-t tennéd fel és szintén lecsekkolnád a partícionálását. Majd a Win mellé dualban olyat csinálsz neki.
Tudom ez így nyűg, meg sok idő. De a végeredmény biztosabb. -
törölt tag
válasz
mindenes24 #94169 üzenetére
A Win partíciót a Windows lemezkezelőjével tudod csökkenteni.
Aztán egy live rendszerről gparteddel tudod mahinálni a linux partíciót. Lehet tologatni kell a szabad helyet (move/resize). A lényeg, hogy közvetlen mögötte legyen a linux gyökérnek vagy a home-nak, ha az külön van. Majd azt is megnövelni a szabad terület végéig.
Mentésed legyen. -
-
törölt tag
Fenn van, mert felraktad. Nem jön a telepítéssel default.
Ha fenn is van, akár Ubuntu-n is és aktív autorestart-on van. Akkor fog restartolni, ha egy olyan frissítés jön, amiben direkt meg van határozva a telepítés utáni restart.
Lehet szbalogh ft. olyan firmware frissítést kapott, ami így volt terítve.
Debian-on még láttam olyan beállítást, hogy automatikusan letöltsön és telepítsen update-et. Hiába ott az u-u csomag, az magától nem fog letöltést csinálni. Az csak azt figyeli, hogy érkezik-e olyan csomag update során. -
törölt tag
válasz
#79484416 #94149 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad milyen Ubi üzemel és mikor telepítetted. Az ilyen kérdés nélküli restart-ot az
unattended-upgrades
csomag okozza. [link]
Ez pedig jön a friss telepítéssel. Nem tudom ezt mióta hozza by default.
Lehet nálad ez a csomag nincs fenn. Ha nincs, akkor ezt fel kell telepíteni.
Az auto-restart itt van konfigolva:/etc/apt/apt.conf.d/50unattended-upgrades
fájlban.
Az ide vonatkozó része:// Automatically reboot even if there are users currently logged in
// when Unattended-Upgrade::Automatic-Reboot is set to true
//Unattended-Upgrade::Automatic-Reboot-WithUsers "true";
Ha a "true" értéket "fals"-ra állítod, akkor nem lesz auto-restart.
Na már most ez a mahináció nincs kivezetve a GUI-ra.
Ha semmit nem kapcsolgat a user, akkor ez így bizony restartolni fog, ha olyan frissítés érkezik. És nem érdekli, hogy a usernek 2napja megy számítási feladata. -
törölt tag
A Fedora-hoz erősen ajánlott az rpm-fusion repó hozzáadása. Az itt található csomagokat a Fedora és RH, az USA székhely és abból adódó szoftver licencelési jogszabályok-törvények miatt nem szállítja default. Van free és non-free ága is. Ha hozzá adod a Fedora-hoz, sokkal-sokkal több lehetőséged lesz.
-
törölt tag
Az egy picit más lenne, amire gondolsz. Akkor valakinek el kéne dobni a saját csomagformátumát és átvenni a másikét. Csak hát ki döntené el, hogy melyik legyen A csomagformátum? ( .deb? , .rpm? , stb).
Ez pont a linux adta szabadság miatt alakult ki, szabadon létre jöttek a disztrók. Egy közös van bennük, a kernel.
Aztán melyik köré alakul ki nagyobb fejlesztői és felhasználói bázis, az is a szabadságból adódik.
Persze nem kell elfelejteni, hogy a biznisz is beleszól jócskán. -
törölt tag
Anno annak idején, jó pár éve. Amikor az EFI gondolata felmerült, pont az lett volna a lényege. Hogy egy amolyan köztes réteg lenne a bios és az oprendszer közt és csak arra kellene a gyártóknak drivereket írni. Nem pedig közvetlen operációs rendszerekre.
Aztán mire UEFI lett belőle, szépen kinyírták a nagyok az alapgondolatot, és maradt minden ugyanúgy. Plussz behozták még a secure boot intézményét is. -
törölt tag
Annyi értelme van a Snap-nek, Flatpak-nek, AppImage-nek, hogy disztró függetlenül tudja az app fejlesztője kiadni az app-ot.
A disztrónak csak a futtató környezetet kell tudnia.
A fejlesztő meg bepakolja az app-hoz szükséges motyót egy csomagba. Nem kell figyelni az összes disztró minden függőségét. Vagy arra várnia, hogy a legfrisebb kiadása mikor kerül be. A disztró kiadási sémájának megfelelően. Illetve a disztró csomagkarbantartók mikor végeznek a disztróba illesztéssel. -
törölt tag
Hát, szerintem most értetted meg a klasszikus linuxos csomagkezelés lényegét.
Ha több alkalmazás igényel egy alapvető vagy közös csomagot (libet, akármit). Az elég egy példányban a rendszeren. Emiatt nem távolítódik el, amikor csak az azt használó appot törlöd.
Egy snap csomagban minden benne van az app működéséhez, függetlenül attól, hogy mi van a telepített rendszeren.
A klasszikus séma a disztró verziók alapja. Függőségi viszonyban vannak a rendszer komponensei.
A snap meg egy külön környezet az oprendszerben.
A snap függőség kezelése, homokozóban futása, tárhely igénye és erőforrás igénye már egy külön téma. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93952 üzenetére
Az Calamares telepítő, de attól még gáz.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93950 üzenetére
Csak próbáld megnyitni a fájlkezelővel. Az egész lemezt.
Vagyis az összes partíciónak kéne látszani a fájlkezelőben. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93948 üzenetére
Próbáld meg a fájlkezelőben csatolni. Ott megnyitja? Telepítés előtt.
Ha igen, indítsd el a telepítőt és ha megjelenik. Akkor nyert ügyed van.
Ez amúgy tényleg nagyon fura. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93944 üzenetére
Ahha.
Mondjuk ha a root jelszó és a user jelszó nem ugyan az lett volna. Hamarabb lukra futottál volna.
Mert az ubis-sudos berögződés miatt "egy jelszó és root vagyok". Nem ivódik be az emberekbe, hogy ez két külön dolog.
Nem véletlen mondja sh4d0w , hogy a Debian root jelszóval instalálva működik normálisan. A sudo meg rés a pajzson. Az Ubuntu meg még üt is rajta egyet.
Mondok egy jó példát. (Vbox interakciós szolgáltatások hozzáadása)
Ilyenkor betol a VBox egy CD-t az olvasóba. Innen kell futtatni aVBoxLinuxAdditions.run
fájlt.
Ez Ubuntun:sudo ./VBoxLinuxAdditions.run
Ez sudo-s Debian-on is így kéne menjen, de nem megy.
Közvetlen a CD meghajtóból nem tudsz sudo-val indítani. A CD tartalmát át kell másolnod az asztal egy teszőleges mappájába és ott kiadni a fenti parancsot. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93940 üzenetére
"de akkor hogyan tudtam eddig telepíteni meg conf fájlokba turkálni meg fstabba beírni a stabil partícióimat, meg még tucat helyen kotrásztam? "
Ha mindezt grafikus felületen tetted és egy jelszó bekérő ablakba írtad a jelszavad, akkor nem csoda.
" Akkor root voltam, terminálba nem?"
Ha ekkor gépelted be először a sudo parancsot, akkor nem.Persze ez akkor igaz, ha nem piszkáltad a sudoers-t. Már pedig neked van olyan cuccod, amit régebben itt mókoltatok. Hogy jelszó bekérés nélkül fusson adminsztrátorként.
Nem így volt? Most próbáltad beállítani. Nem a fényerő szabályzáshoz kell valami ilyesmi? -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93929 üzenetére
Tibi, itt egy link. [link]
Innen le tudod tölteni a KDE live rendszert. Ha bebootolod és elindítod a Calamares telepítőt, abban csak egy jelszót és egy user nevet kér. Lesz sudo ahogy megszoktad. Még csak említést sem tesz a root fiókról és a jelszaváról.
Nem mellesleg lesz egy live iso-d is. A netinstall nem jó, ha hirtelen be kell bootolni egy live rendszert. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93929 üzenetére
Azért mert ahol működött, ott grafikus felületen kérte a root jelszót. Ha sudo van egy rendszeren, akkor is a root jelszót kéri (vagyis az rögzül az emberekben).
Csak Te a terminálban kiadtad a sudo parancsot, ami így nem működik.
Nincs itt gond Tibi. Ne aggódj. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93903 üzenetére
Telepítsd újra!
Csak!
Hagyd ki a root jelszót, lépj tovább, maradjon üresen.
Egyébként ott le van írva, hogy mi történik ha üresen hagyod.
Így sudo-val fogsz tudni telepíteni.
Továbbá lehetnek még gondjaid, mert pl. Ubuntu-hoz képest máshogy festenek a csoport tagságok és jogosultságok is.
De azt is meg lehet oldani.....
Amúgy is ott virít a Gnome értelmetlenül.
Ha újra húzod és a Gnome-ot is kipöccinted, akkor sudo-s tiszta Plasma Debian-od lesz. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93903 üzenetére
Nem vagy hülye!
Megadtad telepítéskor a root jelszót is!
Ilyenkor Debian-on nem lesz sudo.su
-val átváltassz root-ra és telepíthetsz is.
Vagy!
Megbuzerálod asudoers
-t avisudo
-val és leszsudo
is. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93866 üzenetére
Wayland-on biztos nem jól működik a Synaptic és talán a GParted. A megjelenítéssel van gond. X11-en semmi gond velük.
Ha valami GTK-s progit használsz és "hülyén" jelenik meg. Logout és login X11-en.
Mást nem tudok felhozni a Wayland ellen. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93861 üzenetére
Sorry! Nem a felhasználóknál, hanem az SDDM menüben a működés fülön (alul). Utána adja magát.
[link] -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93861 üzenetére
Nna szuper.
Plasma beállítások>Felhasználók
Itt tudsz autologin-t beállítani. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93857 üzenetére
Nekem működik a fényerő szabályzás a noti gombjaival.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93857 üzenetére
Próbáld meg felrakni a
ddci-dkms
csomagot. Hátha. -
törölt tag
válasz
5leteseN #93854 üzenetére
Azt amúgy azért látod, mert az MX-be több tároló is be van "drótozva". Az MX csomagtelepítő is az /etc/sources.list-et használja.
Van "testing" ág és "backports" ág lehetőség is, meg flatpak is. Ezért látsz annyi mindent. Eleve az aktuális MX frisebb "backports" kernelt használ, mint az alapjául szolgáló Deb12.
Ettől MX az MX Linux. Ez egy ilyen rendszer. Ne ezt próbáld meg csonkolni, hanem tegyél fel olyat ami kevesebb csomag forrást használ. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93853 üzenetére
Laptopon próbálom. És i2c busz hibával áll meg Neon-on. Debian-on is ha felrakom a ddci-dkms csomagot.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93847 üzenetére
Hibára fut Neon-on is.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93847 üzenetére
Hát nálam sem lát display-t a ddcui. Se fizikai gépen (q4OS), sem virtuális gépen (Debian).
Megnézem Neon-on, hátha ott megy. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93845 üzenetére
Utána nézek.
-
törölt tag
válasz
#79484416 #93835 üzenetére
Én a telepítőről beszélek! A netinstall során választod ki az asztalt.
Default a Gnome van bepipálva, előle pipa ki és Plasma be. Minden más marad. Ezt csak azért gondolom, mert Tibinél valami egész más lett.
Persze, hogy van lehetőséged választani a telepített rendszeren, ha több féle környezetet telepítettél. A login manager-ben ott a lehetőség. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93830 üzenetére
Valamit elnézhettél a Debian telepítőben. Ha a legelején a Magyar nyelvet választod, a rendszer full magyar lesz.
A szoftver választóban ( CSAK!!! ) a Gnome elől kiveszed a pipát és bepipálod a Plasma-t. Teljes értékű, magyar nyelvű Plasma desktopod lesz.
A loginnál a Wayland a default, ha valami gond van logout és X11-et választani.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93830 üzenetére
A Neon telepítőben lenyitottad a fület ahol a belső lemezedet mutatja? Szerintem ott kéne lennie a külső lemezednek is.
-
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93821 üzenetére
Azt nézd már meg, hogy az új Kubuntu-n van-e
bin
könyvtáryt-dlp
tartalommal a home könyvtáradban.
Q4OS-en (Deb11+KDE) is végigjátszottam a témát, de nem megy sehogy. Hiába van telepítve ayt-dlp
.
Viszont Neon-on létrejön a kérdéses könyvtár ayt-dlp
telepítés után.
(/home/user/bin/yt-dlp
) eredetileg a (/usr/bin/
-ben van ).
Csak azért jegyeztem ezt meg, mert tiszta Debian-on is lehet hasonló lesz a szitu és nem fog menni.
Én itt valamisymlink
problémára gyanakszom. Adlp
-nek a user szerint kéne futnia, az meg nem igazán megy a/usr/bin
-ből. De lehet rosszul gondolom. -
törölt tag
Tibi Bácsi!!!!!!
Azt hiszem megtaláltam az SMPlayer méregfogát KDE környezetben!
Volt BoB-nak egy posztja az Ubi-s rendszeréről, ahol működött a séma, ami neked kell.
[link]
A lényeg az, hogy az SMPlayer-nek az mplayer motor kell a beállításokban!!!!
Plasma DE-n nincs fenn az mplayer, viszont default fenn van az mpv Mediaplayer.
Az SMPlayer sincs fenn, ezért telepíted. Ezután a már fenn lévő mpv-t fogja "motornak" beállítani.
Tedd fel az mplayer-t és állítsd be "motornak", az mpv helyett.
Utána menni fog. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93795 üzenetére
Mondtam próbálj rá a KDE-Neon User Edition-re. 22.04 alapú, friss KDE, snap és flatpak nélkül.
Szerintem engedd el a valamilyen Xfce4-re húzott komplett KDE-t.Nekem van épp egy Neon rendes fizikai gépen. Mit nézzek meg neked?
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #93758 üzenetére
A KDE-Neon-ban nincs se Snap, se Flatpak előre bedrótozva. Alapból default Xorg-al indul. Még erőltetett Wayland sincs.
Innen szerintem egyszerűbb lenne építkezned. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93758 üzenetére
Tibi! Mi lenne, ha hagynád a Xubuntu-ra húzott Plasma5-öt?
És teszem azt, egy 22.04-re alapuló, friss Plasma-t szállító KDE-Neon rendszeren próbálnál újjá születni? -
törölt tag
válasz
Synaptic #93647 üzenetére
Volt egy jó kis Arch project "ArchLabs" néven. A Debian alapú "BunsenLabs" ihlette Őket. Tök egyszerű kis terminálos telepítőt adtak, amiből olyan Arch-ot faragtál, amilyet csak szerettél volna. Sokáig abból dobáltam fel a rendszereimet.
Megléptem párszor a full-stock Arch install-t is, mer' az olyan bakancslistás volt.
Akkor dagadt a májam nekem is.
Szóval megértelek. -
törölt tag
válasz
5leteseN #93416 üzenetére
Az MX-nél tudtommal nincs lehetőség a distro-upgrade-re. Új kiadásnál új telepítés. Talán az init rendszere miatt SysV-Systemd vagy a backports kernel miatt (frissebb van benne, mint a stable debian-ban), továbbá a hozzáadott plussz tárolók miatt. Nem élne túl egy system upgrade-det. De ezt csak én gondolom.
Kerestem volna lehetőséget, de a saját fórumukon sincs ilyen, hogy distro-upgrade.
Egy sima Debian vagy Ubuntu vagy stb.... esetén van lehetőség. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #93318 üzenetére
"Visszaálltam régebbi Timeshift mentésre, mikor kezdte, ugyanez, próbálom régebbi kernellel indítani ugyanez a hiba."
A Timeshift mentés hogyan van beállítva?
Mert ott két lehetőség van.
1: rsync
2: btrfs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Könyvajánló
- Star Trek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest