Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1049 üzenetére
Akkor mégis milyen pénzeket kéne iderakni? Ide a megtakarításait rakja az ember, az meg nem játékpénz, amivel mindegy mi lesz.
A K&H-nak elég szarul mehet, múltkor egy reklám cikk, most meg ez
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1044 üzenetére
Aha, szóval minden hónapban ahogy jön az EUR kamat, átszámolom forintba, ezeket összeadom és ez lesz az adóalap.
Ez a belga 30% nem tudom mi, gondolom benne lesz a kimutatásban amit év végén küldenek és akkor tudni fogom kell-e fizetni.
10k EUR nem lesz benne, de nem nagyban fektetek be, a kicsi kamat is számít
-
Eagle16
addikt
Raknék be széfbe eurót, és egy-egy nagyobb esésnél felhasználnám, addig is kamatozik, most éppen 2,99%-ot. 15 + 13%-ot kell rá fizetni elvileg, az idei után jövőre. Ha lesz mondjuk 100 euró kamat egész évben, ebből 15 + 13 eurót adok a nav--nak, ez idáig oké. És ezt csak átszámolom forintba az adófizetés napján?
-
Eagle16
addikt
válasz
Brave_86 #1036 üzenetére
Igen, úgy már nekem is kéri a telefont, ha arra nyomok hogy "nem te vagy az". Ezt mondjuk nem értem, hogy működik, miért ismer fel egyből, akkor is ha nem a könyvjelzőből töltöm be az oldalt. QR kódot nem olvastam be egyszer sem. Lehet biztonságos így is, csak nem értem.
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1034 üzenetére
Az érdekes.
Ennyi van nálam:
Lehet azért, mert még nem raktam rá pénzt?
-
Eagle16
addikt
válasz
UberMutant #1032 üzenetére
Igen, az app-ban van, de a weboldalra csak simán beenged jelszóval.
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Lassan ott tartok hogy befizetem az első adag pénzt.
2FA beléptetés nincs? Nem is találom a lehetőséget sehol, jelszó beírása után egyből beléptet.
Az eurós széf 3% kamatot ír, ha ide rakok be, akkor adózni kell utána?
Kiutalni csak saját számlára enged elvileg, de én nem adtam meg számlaszámot még, ez majd bekerül a rendszerbe valahogy?
-
Eagle16
addikt
válasz
KIA Ceed #978 üzenetére
Utánanéztem azóta, jól mondod. Ha már értékpapírt veszek, akkor az már az enyém, akkor is ha megszűnik a cég.
Bejelenteni a NAV-nál csak a TBSZ nyitást kell úgy tudom, én januárban tervezem és februártól kerül rá pénz, havi 100-150k, szerintem ilyen összegekre tökéletes a Lightyear.
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Pár hete regisztráltam, majd 2025-ös TBSZ-t szeretnék nyitni és havonta befizetni rá.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha jól látom akkor 20 ezer euróig vagyok itt biztosítva, tehát ha max. ennyit fektetnék be, akkor 100%-ban vissza kapom a pénzem, ha valami történne a céggel ugye?Maga a felület amúgy nagyon tetszik, gyors, modern, jól néz ki, a regisztráció is pillanatok alatt kész volt. Remélem lesz 2025-re is valami promó kód, mert amik vannak, azok év végén lejárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest