- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
Ilyet láttatok már? Csak most szúrtam ki, hogy 126.68 helyett 129.68-ért vettem. A trade confirmation-ben is ez a 129-el kezdődő összeg van. Maga a vásárlás ingyenes volt ugye, tök egyértelmű nekem a chart alapján is, hogy 126.68 volt az árfolyam a vétel pillanatában.
Support-al levelezett már amúgy valaki, milyen a hozzááláás?
-
Scytha
tag
Más: nálatok mi az az összeg, amit Lightyear-be tolnátok/toltok jó szívvel? Konkrétan csak ETF-eket veszek hosszú távra. Van mellette K&H értékpapírnál is számlán, de nekem minden tektintetben jobb a Lightyear, a felület az hogy ingyenes stb. (kínálat gyengébb, de engem ez most nem érint) csak hát ez a 20k-ig való észt hátterű biztosítás nem győz meg.
-
Scytha
tag
Sziasztok!
TBSZ nyitás utáni e-papír után kellett volna kapjak valami visszaigazolást a tárhelyemre? Csatoltam a megfelelő dokumentumokat, de így hogy nem jött vissza semmi kicsit fura. Kb egy hónapja adtam be.
-
Scytha
tag
Sziasztok!
Revolutról utalnék be eurót Lighyear tbsz-re. A webes felületen a sima, nem tbsz számlámnál felajánlja a banki transzerfert és át is írányít a Revoluthoz, de a tbsz-nél nem. Ha a főszámlámra utalok be így pénzt utána díjmentesen tudom átmozgatni a tbsz alá?
Ez a módi vagy egyenesen tbsz-re is tudnék utalni? Amúgy nem zavar egyáltalán ha nem tbsz-re megy azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest