Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Magician
csendes tag
Ezt az inverz filtert hol lehet megszerezni?? vagy mi ez pontossan?? erről még nem hallottam... segítsetek egy kicsit please... egyébbként csak ki szeretném próbálni, hogy mit is tud pontossan ez a kártya mega decoder progi.. de nem valószínű, hogy használni is fogom... csak a kiváncsiság, hogyan lehet megoldani.. ;)
-
simonzé
addikt
Hi! én a DScalerrel nézem a HBO-t (csak ritkán). A hangot tisztán, tökéletesen veszi, a videó részre mek kell küldeni egy inverz filtert, ami negatívból pozitív képet csinál. Nem tökéletes, de élvezhető a kép, bár néha megúszik. Viszont óccsó! :)
Egyébként olyan gagyi lett a HBO az elmúlt évben, hogy nem nagyon érdemes fizetni érte. :( -
M@trixfan
addikt
Szia!
Csillagpontosmál lehet be sem megy a jel, mert egyszerűen nem arra a dugaszra van dugva a kapcsolódobozban. Ebben az esetben nincs mit tenni. Ha bejön akkor keresni kell megfelelő progit hozzá netről. Érdemes kipróbálni a Dscaler-t bár nem tudom pontosan, hogy erre való-e vagy csak egy jó képminőségű általános tunerprogi. -
Magician
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot amivel a LifeView 3000-es kártyánál a csillagpontos UPC rendszerben lévő HBO és hasonló adokat ki lehet szűrni? Ha igen, akkor kérem ossza meg velem... köszönöm...
Válaszotokat várva:
Magician
Aktív témák
- iPad Smart Keyboard
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest