Hirdetés
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Magician
csendes tag
Ezt az inverz filtert hol lehet megszerezni?? vagy mi ez pontossan?? erről még nem hallottam... segítsetek egy kicsit please... egyébbként csak ki szeretném próbálni, hogy mit is tud pontossan ez a kártya mega decoder progi.. de nem valószínű, hogy használni is fogom... csak a kiváncsiság, hogyan lehet megoldani.. ;)
-
simonzé
addikt
Hi! én a DScalerrel nézem a HBO-t (csak ritkán). A hangot tisztán, tökéletesen veszi, a videó részre mek kell küldeni egy inverz filtert, ami negatívból pozitív képet csinál. Nem tökéletes, de élvezhető a kép, bár néha megúszik. Viszont óccsó! :)
Egyébként olyan gagyi lett a HBO az elmúlt évben, hogy nem nagyon érdemes fizetni érte. :( -
M@trixfan
addikt
Szia!
Csillagpontosmál lehet be sem megy a jel, mert egyszerűen nem arra a dugaszra van dugva a kapcsolódobozban. Ebben az esetben nincs mit tenni. Ha bejön akkor keresni kell megfelelő progit hozzá netről. Érdemes kipróbálni a Dscaler-t bár nem tudom pontosan, hogy erre való-e vagy csak egy jó képminőségű általános tunerprogi. -
Magician
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot amivel a LifeView 3000-es kártyánál a csillagpontos UPC rendszerben lévő HBO és hasonló adokat ki lehet szűrni? Ha igen, akkor kérem ossza meg velem... köszönöm...
Válaszotokat várva:
Magician
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs