Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Közben megoldottam ez alapján.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Frissítettem a libreofficet 5.1.6.2-ről, most a 5.4.2.2 verzió van fenn. Azóta viszont az eszköztáram csak szövegesen jelenik meg. A nézeteken belül az eszköztárak testreszabásánál hiába van beállítva stílusnak az ikonok, akkor is csak szöveges jelenik meg. Tehát nincsenek ikonjaim. Mit tehetek?Szerk.: ahogy nézem, a beállításokon belül a nézetnél kifagy a program. Ez miért lehet?
-
nOvOp
senior tag
Szia!
Köszi a választ. Igen, a fájlformátummal lehetett a probléma. Mentésnél ki is írta, hogy van pár dolog, ami nem kompatibilis (vagy valami hasonlót), ha nem ODF formátumban mentem. Ettől függetlenül én elmentettem, gondoltam csak színárnyalat vagy valami hasonló jelentéktelen probléma lehet. De nem. Ez lehetett a probléma, mert kipróbáltam és csak utána vált át a korábban leírt cella formátumra. Abban az esetben, ha az ODF formátumot válalsztottam, akkor minden megmaradt a régi szerint. Köszi a hozzászólást. A visszaállítás már körülményes lenne, ezért inkább elmentettem egy korábbi verziót ODF formátumban. Elküldeni sajnos nem tudom, mert vannak benne olyan információk, melyeket nem szeretnék kiadni. Még egyszer köszi a segítséget. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni linuxot (Linux Mint Cinnamon). A libreOffice Calc programban megnyitottam egy olyan fájlt, amit korábban excellel készítettem. Nem is volt vele gond. Majd módosítottam és megkérdezte mentésnél, hogy milyen formátumban mentem. Én maradtam a windowsos formátumnál, hogy más gépeken is meg tudjam nyitni. Majd amikor legközelebb megnyitottam, akkor az összes olyan cella, ami Ft összeget tartalmazott, másképpen jelenítette meg. Pl.: 7500 Ft helyett 8 Ft lett. De ha rámegyek a cellára, akkor a felső sorban kiírja a pontos összeget. Szóval valami kerekítés lett beállítva az összes cellára. Viszont én nem állítottam át semmit. És a legfurcsább, hogyha megnyitok egy másik fájlt, akkor azt is így mutatja. Sőt, ha visszamegyek windowsra és ott nyitom meg az MS office-szal, akkor már ott is úgy (kerekítetten) szerepel.
Hogyan tudom visszaállítani egységesen és nem celláról cellára? (több fül is szerepel a táblázatban, egyesével elég szívás lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest