- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a problémám, (LG flatron ez t710b)nekem úgy kezdődött hogy vibrált, és csak utána pár nappal kezdődött a szinek elváltozása. Besárgult, és pl a pirosból fekete lett. Aztán gondolt egyet és visszaváltozott. Na csak úgy leírtam, ha már megtaláltam hogy nem csak velem fordult elő ez. Van rá esély hogy másik típusú monitorra cseréljék ki? -
sziszegő
senior tag
Sok szerencsét bár én irtózom a sunyinettől biztos hogy van benne valami kis okosság különben nem érné meg csak a vásárlónak.
OFF
Ha látott valaki ebbe az országba ilyet hogy a vásárló inygé kap valamit akkor szerintem keressen az illető egy pszcihiátert.(vagy ne szivjon többet.)
ON -
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni -
-
ptiboy
senior tag
én is vinném/viszem de az a ciki h. anyutól elkérték a munkahelyén a papírjait, h. visszakapjuk az árát! (éjjen a sulinet)
Holnap megy és megpróbálja visszaszerezni de lehet h. azóta már 5x kidobták a szemétbe.
nemjó kilátások!
végülis az árát visszakaptuk, de akkor is!
ezt az 1 cuccot vettem sulinetbe és ez az 1. cuccom ami tönkrement! (pedig jópár éve van már gépem) ennyit a suliSEX-ről!!!! -
Tithian
őstag
A monitor driverében semmi nincs aminek ehhez köze lehet.
Régebbi monitorokon láttam ilyet (8-10 évesek), pár másodpercre besárgul a kép, de van amikor percekre, aztán egyszer csak megjavul. Szerintem csak hardveres oka lehet, én már vinném is garanciában vissza a boltba vagy a szervízbe. -
naga
senior tag
válasz
Johnny Cage #16 üzenetére
Szerintem meg nem az üzletbe kell neki visszavinni, hanem oda, ahova a garancia jegyén feltüntetett szervíz van. A monitorokhoz mindig adnak külön gar. jegyet, és miután kinézted a címet hívd is fel a szervízt, mert én múltkor megszívtam kinéztem a legközelebbi szervízt vittem a dög nehéz monitort, erre a szervízes rámkiállt az ajtóból, hogy ha garanciális szerelés lesz, akkor vigyem máshova, mert már nem végeznek ott ilyet, mondjuk ez egy Samsung volt, de ez nem jelent semmit.
-
ptiboy
senior tag
egyébként vitt más vissza valaki sulinetes cuccot gariba? mi a teendő?
-
ptiboy
senior tag
válasz
Johnny Cage #11 üzenetére
eddíg tartot az időleges javulás
most még sárgább mint volt!!!
szinte már neonzöld -
Johnny Cage
addikt
Ilyen a driver-től nem fordulhat elő, semmiképp se hagyd annyiban, még ha mostanában nem is jelentkezik a problléma. A jelenség időleges megszűnése több mint biztos, hogy nem a driver frissitése miatt van (véletlen lehet, hogy egy időben jelentkezett vele). Egy DTK monitorral történt velem még anno hasonló és kábelhiba volt. Szerintem feltétlen vidd vissza, nehogy akkor jöjjön elő vele valamilyen komolyabb probléma, amikor már kifutsz majd a gariból.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Azt, hogy valamilyen mágneses tér pl. egy hangszóró zavarja és ettől ''csúnya'' lesz a képe, de ez nem villanásszerűen lesz ilyen, hanem állandóan és nem is tűnik el magától, hacsak nem ''mágnesezed'' le vagy szünteted meg a zavar forrását. Próbáld ki, hogy hangszórót messzebb teszed, vagy esetleg másik videókarival is. Az OSD menűben van olyan, hogy degaus.
-
ptiboy
senior tag
válasz
ShadowLord #4 üzenetére
?
tényleg nem értem -
-
ptiboy
senior tag
sziasztok!
az a problémám h. a karácsonra kapott sulinetes LG T710B monitor képe néha villanásszerűen besárbul aztán kis idő elteltével újra jó lesz.
-kábelt megnéztem/mozgattam : nem törött!
-nem tápról kap áramot hanem közvetlenül konnektorból
tud valaki segíteni? mitől lehet ez? vagy vihetjük vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin's Creed Odyssey
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest