Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Kissé sérült iPhone XR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)