Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
BodnarCsab
csendes tag
Hello, lenne egy problémám. Adott egy LG E2250-V, meg egy ATI videokártya. HDMI kábellel va összekötve a kettő. Most telepítettem fel először Win7-et, és azt tapasztalom, hogy a képernyő két oldalán, alul, felül van egy ujjnyi fekete csík, szóval össze van nyomva a kép, a felbontás 1920*1080on van. A monitor menüjében az auto gomb nem csinálja a dolgát, csak megjeleníti a fő tulajdonságokat, és ahol be tudnám manuálisan állítani, ki vannak szürkítve a funkciók. A Win7 nekem még új, de átnéztem mindent, nem találta erre vonatkozó beállítást. Tudnátok segíteni?
-
BodnarCsab
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, meghalt sajna ma a monitorom és venni készülök egy másikat. kinéztem egy LG M227WDP típusú monitor TV-t. Először is akinek ilyen van, megvan vele elégedve? Elsősorban Pc-hez használnám, a TV funkció csak akkor érdekes ha a jövőben is lecserélném (akkor jó lesz TV-nek vhova). Másik kérdésem, hogy elég régi már a gépem (Intel 3.0 GHz-es proci, 2 GB Ram, NVidia 7600 GS 256 Mb videokari. Ez a gép elbír egy ekkora monitorral? Vegyes dolgokra használnám, filmezésre alig, néha játékra, netezésre, ilyenek...Karácsony környékén tervezem a gépcserét is, de addig ki kell húznom vele.
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest