- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Helló!
A topic már kihalt ahogy látom, de hátha felkapja valaki még a fejét a témára. Én még mindig használom a 2005 ben vásárolt ls50-et!!! (igaz csak második gépként), de kezdenek rajta behalni az alkatrészek! Nagyon szeressük és még szeretnénk is használni...
Aki tud hozzá bármi jellegű alkatrészt az írjon!
Üdv!
-
moko2
tag
szuz aksival mi a teendo?li-ion az aksi.mit jelent az hogy formazas?
-
gg1876
tag
LS50-U64-es gépemet naponta használom hálózatról, akkumlátorról viszont csak ritkán. Hogy kell ilyen esetben karbantartani az akkumlátort?
-
ReDPiTTY
tag
válasz
raszputyin #42 üzenetére
mail ment!
-
ReDPiTTY
tag
válasz
raszputyin #42 üzenetére
este válaszolok,addig előkeresem a papírjait
-
raszputyin
senior tag
Engem érdekelne, de van bizonytalansági faktor... részletek mailben
-
ReDPiTTY
tag
jópénzért valakinek:LG ls 50a u64h ?
-
raszputyin
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a SiS integrált grafikus chipjei mire képesek ehhez képest? Meg egyáltalán, a SiS chipset hogy áll a teljesítménnyel és az energiatakarékossággal? (SiS M661MX) Esetleg van valami stabilitási problémája vagy egyéb zűrzavar, amiért érdemes Centrinót venni?
Köszi az eddigi segítséget, nagyon sokat tanultam Tőletek! -
dat
senior tag
válasz
raszputyin #35 üzenetére
Hogyne tudna. Csak elég gyengécske. Mindazonáltal én még NFSUII-vel is játszottam osztott memóriás integrált kártyával, úgyhogy azért annyira nem reménytelen a játék. Pláne a régebbiek. Azok tuti elfutnak rendesen. (3dmark2001: 1500-2500 pont körül vannak az ilyen (integrált) videokarival szerelt notik)
-
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #35 üzenetére
Ez itt egy olyan közösség, ahol mindenki mindenkinek segít.
Nyugottan kérdezz. Én is szoktam eleget.
Nem tudom. A starcraft-ot kipróbáltam rajta, az ment. Szerintem tud 3d-t csak nagyon gyenge.
Lehet kapni win nélkül is. És a linux biztosan elmegy rajta. Mármint a suse. -
raszputyin
senior tag
Mindig van még kérdésem
Bocsi, ha az idegeidre megy, nyugodtan mehet az ''ignore'', lehet, hogy a boltban is megmondanák, de az ember lusta...
Szóval, akkor van ez az Intel integrált grafikus chip... ez szó szerint 3D-nélküli, vagy csak szerények a képességei? Más szóval, mennek-e rajta nosztalgikusan visszavágyott szülő évezredem játékai?
+1: nem tudod véletlenül, hogy áll a Linuxszal ez a masina? Minden hardvere támogatott? Lehet valahol kapni windows-licenc nélkül? -
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #33 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet.
-
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #31 üzenetére
A dl-t nem tudom.
Igen tudsz bele rakni. Én is tettem bele.
Nem sérti. -
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #28 üzenetére
5.1 tud azt tudom. Szépen szól.
-
Declare
őstag
Köszi!
igazából nekem a függőleges a lényegesebb, függőleges az elmegy 30-40 fokban.
Egy uccsó kérdés:
''Szerintem egyfolytában megy''
Nem úgy megy folyamatosan hogy bekapcsolod a gépet és amíg ki nem kapcsolod addig megy a venti ugye, hanem úgy értetted, hogy amikor bekapcsol a venti, akkor megy azonos fordulaton. Ugye?
De az hogfy halk az nagyon -
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #23 üzenetére
Szépen szól, hangos, nem rezonál, de azért mélyet ne várj.
Hallgasd meg valahol, ahol van rá lehetőség.
-
raszputyin
senior tag
válasz
raszputyin #23 üzenetére
itt vagytok, boldog tulajok?
(más szóval: up... ;-)
-
raszputyin
senior tag
nagyon köszi, ez érdekelt. imádom a halk masinákat, már csak zenehallgatás szempontjából is. azért tetszett meg ez, mert még centrinót (nem sonomát) tartalmaz, ezért kis teljesítményáldozatért hűvösebb
ezzel kapcsolatosan, a beépített hangchip minőségéről is be tudnál esetleg számolni?
nagyon köszi! -
Declare
őstag
Ugyan a kérdés nem hozzám irányult, de mivel ugyan azt szeretnénk megtudni...
Hűtéssel kapcsolatban: milyen gyakran kapcsolgat a venti? Fordulatszám szabályzós ( tehát mindig ugyanolyan fordulaton megy vagy hőmérséklettől változik?)
+ még monitor: Neked Xga vagy Sxga van? Milyen a látószöge, kb mekkora az a szög ahonnan még élvezhető a kép? -
MasOyama
őstag
válasz
raszputyin #18 üzenetére
A bill halk, és jól működik. A hűtés is nagyon halk. Pontosan mire gondolsz?
-
Declare
őstag
Bővebben: link
Itt találsz mindent.
Már amikor működik
[Szerkesztve] -
Declare
őstag
válasz
raszputyin #18 üzenetére
Szóról szóra ez az én történetem is, ugyan ez érdekelne engem is
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
Sziasztok!
Én is szemezgetek egy ilyennel...
Főleg az érdekelne, hogy mit tudnátok elmondani a billentyűzet minőségéről és a hűtésről -- még akkor is érdekel, ha a szérián belül modellenként változik! -
lorus 18
csendes tag
LG GS50-55H
nekm ilyne van vagyis havernak de nem adtak hozzá semmi drivert!nektek sem? hangkártya nem megy irjatok kérlek -
MasOyama
őstag
-
MasOyama
őstag
Kérem, hogy akinek ilyen notebookja van, az írja ide, hogy mennyi bír egy feltöltéssel.
-
Guzu
csendes tag
Sziasztok segitsére van szükségem! Most vettem egy LG LS50-VS5H notebook-ot
Kérdésem a következő: Mivel a gépnek 15-ös SXGA kijelzője van ami 1400*1050-ben tökéletes de akkor az internetet nem tudom nézni mert szinte láthatatlanok a lapok de ha csökkentem 1024-be a felbontást akkor meg szellem képes nem tiszta a kijelző ebben az esetbe mit tegyek? -
MasOyama
őstag
Nemrég vettem ezt a notebook-ot, és kérnék mindenkit akinek ilyen van, hogy ossza meg velem a tapasztalatait, ötleteit ezzel kapcsolatban. Ha ismersz valami jó notebook-os programot. Valami + opciót, bármit. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest