- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi 72
csendes tag
Bocsi LW 659s tv.
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok.Nekem az a problémám, hogy nézek egy filmet laptopon lejátszva DLAN-on keresztül megy minden szuperül. Azután meg akarom nézni még egyszer akkor azt irja hogy ismeretlen fájl!? Majd két nap után megint simán lejátsza és nem csak a filmeknél csinálja hanem a fényképeknél is. Tudja valaki ,hogy mi lehet?
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok Megint azokkal szurtak ki akik nagy bizalommal megvették az első tv-ket LW659s és nem is olcsón :-) Valaki tudna arra válaszolni hogy a fuso mikor lesz az LW szériához? Előre is köszi.
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok. Nekem LW659S tv-m van és nincs fönn a upc listán. Tudja valaki hogy müködik e a digitális kártya. Ja és ha valaki leirná a pontos beállítást mert nem biztos hogy jókat adtam meg. Előre is köszi.
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy mivel tud többet a tv az ujj szoftverrel 05.11.08.
Az Lg írhatna pár szót mert így csak látatlanban frissítgetem :-} -
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok nekem LW 659S tv-m van és ugyan ugy nem megy a frissités pen driveröl. Letöltöttem kicsomagoltam rádugom a tv-re ott látja a mappát még a tartalmát is de amikor rányomok üres mappát ir. Már mindent ki probáltam Valakinek valami ötlete? Előre is köszi
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy a UPC boxon a HD felbontást 720p vagy 1080i re állítsam LW659S Tv. Előre is köszi.
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok. Nekem is karira jött 1 Lw 659s nagyon szupi de lenne 2 kéedésem.1 Frissitettem a szoftvert de azt irja hogy 2010 es ami meg rajta volt az 2011 volt sehogy se tudom ujra frissiteni?! 2.Nem játsza le a you tube videokat azt irja frissitsem az Adoba radiert és fel is ajánlotta de hiába nyomok rá nem telepiti plussz elötte ki kell választani hogy milyen a program a készüléken amiröl fogalmam sincs (a tévének a progija) kérlek irjátok meg a lépéseket hogy tudom telepitemi de érthetően mert műszaki analfabéta vagyok :-).Előre is köszi.És mindenkinek boldog ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest