- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy70
csendes tag
-
andy70
csendes tag
A BD lejátszó HDMI 1.4-el van összekötve a tv-vel, a tv-n van is hang, csak a házimozira nem bírom továbbítani. Ha a házimozin indítom el a filmet, akkor természetesen van 5.1 hangom, de az csak DVD-t játszik le, HDMI csati nincs rajta (8 éves). Azt nem tudom - annyira nem vagyok profi a hanganyagok terén - hogy a filmek milyen hangot küldene tovább, de a tv hangját véleményem szerint mindenféleképpen továbbítania kellene (különösen optikai kábelen).
-
andy70
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt rengeteg infót szereztem ebből a topikból, ezért köszönet minden hozzászólónak. Most is egy kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. 3 hete használok egy LG 47 LW 5590-est és egy LG 670-es BD lejátszót (a képe tökéletes 3d lemezekkel - az LG promo anyaggal is -, de a tv adások is jobbak, mint amit vártam - Mindig Tv). A gondot a hang átvitele okozza.
1. Van egy Samsung házimozi rendszerem, amelyet már minden létező kábellel összekötöttem a tv-vel is és a BD lejátszóval is (két dugós kábel - a pontos nevét nem tudom, talán komponens - és optikai kábel), illetve minden beállítást végigzongoráztam, de sem a tv-ről, sem a lejátszóról nem tudom átküldeni a hangot a házimozira.
2. A másik problémám, hogy gyári műsoros DVD lemezt a BD-n lejátszva angolul azonnal megy a film, azonban ha a nyelvet átállítom magyarra el sem indul a lejátszás. Érdekes módon írott lemezekkel ilyen problémám nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?