- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekybone
csendes tag
lg 47lm660s tv-be pendrive-ról mov video filet akarok lejátszani le is játsza,csak gyorsítva pörgetve
ez mitől van mit kéne esetleg állítani,hogy normálisan játsza le?
-
sekybone
csendes tag
3 napja van meg az Lg 47lm660s , nem vagyok szakértő, sima átlagfelhasználó és teljesen megvagyok elégedve vele. Digikábelünk van az sd adások is szépek a hd adások gyönyörűek.Ps3mon és xbox360on is játszok és eddig tökéletes számomra ez a tv hozzájuk, van pár játékom ami tud 3dét is most ezt is kipróbálhattam végre velük, motorstorm apocalypse nagyon szuper például. 3d is amiket néztem lg 3d worldben nagyon szépek(igaz elég uncsi a választék), meg blu rayen is most beszereztem pár 3d-és filmet arra sincs semmi panaszom. Én nagyon meg vagyok elégedve vele és örülök, hogy megvettem.Magic Motion Control pedig nekem nagyon hasznos csak azzal irányítom, szerintem nagyon leegyszerűsíti az irányítást.Mondjuk Lg app store ami eléggé semmitmondó nem igazán van fen semmi hasznos app leginkább gagyi játékok,de lehet h én nem néztem át eléggé. Szóval én csak ajánlani tudom.
-
sekybone
csendes tag
dgikábel netem van de semmi router,csak simán bedugva a laptopba ott név jelszó és ennyi. Lg tvével próbálnám összekötni bedugom a lan vezetéket ,automatikusra nem megy, manuálisnál meg fogalmam sincs h most milyen ip címet alhálozati maszk,meg dns-t kéne beírnom, amúgy is kínai ez nekem, annyit tudok h mindig más ip címet ad a digi amikor netre mentem laptopomon.Szóval hogy kell összekötni akkor az lg tvét ilyen módon a nettel? köszi ha valaki tud segíteni.ps3mat simán össze lehetett kötni,nem értem h most az lg tévénél mi a trükk..
-
sekybone
csendes tag
válasz
wocsok #12272 üzenetére
Köszi, lm620 és lm660 között gondolkodom főleg most h a 47lm620 240 ezer ft a 47lm 660 pedig 315 ezer a legolcsóbb. Szóval van különbség árban most éppen közöttük. Magic remote nincs hozzá meg wifi nincs benne az nem zavarna,csak mennyivel szebb jobb a képe a 660s-nek vagy nincs lényegi különbség? Pécsen a media marktban ki van állítva mindkettő és megy rajta lg 3d demo anyag és a 660-oson sokkal szebbnek tűnik,vagy ez csak beállítás kérdése nem tudom.
-
sekybone
csendes tag
lm620 és lm660 közötti különbségekről hol tudnék olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest