- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
OldMike #109317 üzenetére
Köszönöm a választ. Tényleg találtam szinkronizáló lehetőséget, így már jó a hang, és érdekes mód helyre jött az rc kimenet is. De előtte végig játszottam jack>rca bemenet amibe rca>rca kábelt dugtam és így ment, majd rca>jack bemenet, ahonnan jack> rca kábellel kötöttem a hangrendszerre ez is ment, utána jó volt az sima rca>rca az átalakítóból a hangrendszerbe.
Szép estét. -
trialboj
őstag
Hali,
Vettem egy ilyen audio konvertert(ez a legnépszerűbb), hogy az LG tv-et hozzá tudjam kötni az öregebb genius hangrendszerhez, de 2 gondom is van.
Az első hogy RCA -> RCA kábellel nem megy a hang, 2 különböző kábellel is próbáltam, tehát a konverter rca kijövetele nem küldi tovább a hangot, a hozzá kapott jack to RCA kábel jól megy. Na most engem ez annyira nem zavarna csak az érdekel hogy ez ugyan olyan minőség mint az RCA -> RCA kábel lenne?
A második és nagyobb gond, hogy ha tv adást nézek, akkor a tv hangja el van csúszva a hangrendszeréhez képest. (a tv úgy van beállítva hogy legyen digitális és tv hang, mert így nem kell állandóan állítgatni mikor bekapcsolom a hangrendszert)
Viszont ez az eltolódás nem jelentkezik mikor a tv-hez csatlakoztatott stickről nézek tartalmat, csak a tv adásoknál csúszik el. Ezt lehet valahogy szinkronizálni a beállításokban?Köszönöm.
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen [49UN71003LB] tv-t a szüleimnek 1 hónappal ezelőtt, nem volt sok időm utána nézni gyorsan kellett megoldani, (nincs tv-m nem értek hozzá, azt hittem egyszerű egy középszar modellt kiválasztani) tévedtem, kiderült hogy kva drága volt, a tudásához képest rettentő lassú a menüje és nevetséges a kontraszt. Na remek, mondjuk ők emiatt nem panaszkodtak, de most hogy volt időm beállítgatni szembesültem vele, hogy ennek a szarnak nincs RCA audió kimenete.
Eleve azért vettem ezt a modellt mert van egy régi Genius 5.1 hangrendszer amihez hozzá akartam kötni. Ennek csak RCA bemenete van, és most hogy összekötöttem nincs hang, a neten szörfölve azt írták hogy a tv-n lévő RCA audió bemenet nem pedig kijövet.
Mi a francért kellene külön audió bemenet mikor van rajta 3 hdmi port, mindent HDMI-vel kötünk rá a tv-re ami viszi a hangot is. Ilyet még nem is hallottam.
Aki jobban ért hozzá, meg tudná erősíteni hogy semmi más lehetőség nincs, minthogy vásároljak egy ehhez hasonló digitális jelent analóggá alakító egységet, és újabb kábel és adapterrel tovább komplikáljam a rendszert?Gyors kérdés, magic remote-ot sem kaptam hozzá, néhány helyen azt olvastam nem megy mindegyik modellel, honnan tudom kideríteni hogy az én modellemmel kompatibilis-e? A weboldalon azt írja igen, de akkor miért nem ment annak a pár embernek aki emiatt picsogott emagon?
Továbbá aki lg-t vesz és filmet néz rajta, nem pedig zsugázik a gyerekkel, az kapcsolja ki a truemotion effektet, ami érthetetlen hogy mi okból aktív gyárilag, teljesen tönkre vágja az összes filmet, ráadásul jól el is van rejtve, itt lehet megtalálni (nem véletlenül forgatják 24 képkocával a filmeket, ez a buta beállítás minimum duplázza ha nem 60-ra emeli az fps-t)
Eltelt egy hónap, nem lehet visszaküldeni, ez innen már max kármentés, de nem gondoltam volna hogy ennyire mellé lehet még fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest