- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
TeeJay #102875 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok, hogy nem lehet feltétel nélkül hinni egyik ilyen speci oldalnak sem. Max. sztem az LG szervízben tudnák pontosan megmondani, hogy tényleg az van e benne, illetve ha valaki szétszedi és ténylgesen megnézi. A sima telefonos ügyfélszolgálat is csak felolvassa neked azt ami a weboldalukon kint van speciben.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
rrobi #102862 üzenetére
Én csak saját vélemyént tudok mondani:
Bementem az egyik boltba (eu....cs) és ott ki volt téve mindkettő a falra. Az LG saját demo videoja futott rajta. Én azt vettem észre, hogy az UN-nek élénkebb színei voltak, világosabb volt a képe, mint a másiknak, olyan mintha jobb fényere lenne. Valószínűleg a direct LED miatt. Nekem az jobban tetszett ott éppen. De ugye most a legalapabb NANO-hoz viszonyítva (793) mondom ezt. Az e feletti NANO-k jóval drágábbak és valószínűleg jobbak is.
Végül egyiket sem vettem meg mert annyit agyaltam, hogy elmúlt a BF hétvége és mindkét TV-nek felment az ára.
Egyelőre lehet megtartom a 42-es plazmát, bár jó lenne egy nagyobb TV.
Rájöttem, hogy minnél többet olvasok a TV-kről, hogy melyik milyen annál bizonytalanabb leszek. Szóval sztem be kell menni valahova és megnézni őket élőben és amelyik tetszik azt kell megvenni. -
JohnnyWeiss
tag
Állítólag az 50 colos VA a többi viszont IPS kijelzős.
És nincsen külön 793 meg 793na az egy és ugyan az. -
JohnnyWeiss
tag
Köszi.
Én is így vagyok vele, hogy a boltban az UN képe tetszett jobban. De az eladó meg azt mondta hogy a nano jobb mert újabb technológia és a HDR is jobb azon. Bár ez utóbbit nem tudom mi alapján mondta.
Ha az UN-t választom akkor az +3 év garival kijön pont a nano árából.
Az UN is 3 hdmi és 2 usb csatis? -
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok. Tv beszerzés előtt vagyok (egy 11 éves 42-es pana plazmát cserélne) és a kettő között nem tudok dönteni:
Lg 55 nano 793
Lg 55 UN74003lbKiállított daraboknál a demo video alapján a 7400 kicsit világosabbnak, élénkebbnek tűnt. Az szimpibb volt, de nyilvan valós filmekkel meg lehet a másik lenne jobb.
Netflix, xbox játék, mkv nézésre lenne hasznalva. Arban a nano most 16e-el drágább. Elvileg az jobb?! Inkább a gyakorlat érdekelne.
Vélemény? -
JohnnyWeiss
tag
válasz
JohnnyWeiss #83167 üzenetére
Amúgy már 290e a MM-bn ez a TV. 1 hét alatt 13e-el lett drágább?! Tényleg 277e volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest