- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Batu3 #108906 üzenetére
Szia!
Nekem egy logperiodikus antenna volt fent a padláson, az igaz, de simán hozott minden így elérhető csatornát.Mindenkitől kérdezném:
Teljesen lekopott a távirányító több gombja is (49LF632V), illetve elég nehezen is működnek a gombok. Ha nem akarok gyárit, akkor mit érdemes venni? Láttam 3ezerért üniverzálisat, ami képre teljesen ugyanaz volt, az is jó lehet? -
Croft-21
őstag
válasz
Batu3 #108906 üzenetére
Az is valami, de egyébként a MinDigTV-hez inkább külső antennát javasolnak, főleg falu helyen. Szerintem próbáld elpasszolni ezt a mostanit, vagy vidd vissza, elvileg 14 napon belül elàlhatsz a vásárlástól, bár lehet hogy ez csak az online vásárolt termékekre igaz. Majd szerezz be egy külső UHF szélessávú antennàt, DVB-T2 képes, LTE szűrős antennàt javasolnak.
-
Croft-21
őstag
válasz
Batu3 #108870 üzenetére
Szia!
Én egy szoba antennával fogom a MinDig tv 12 ingyenes csatornát. Nálam nem megoldható a kültéri antenna felszerelése, meg szerintem a társasház sem engedélyezné ahol lakok, így marad ez a megoldás. De a netflix és az HBO go mellett én elvagyok ezzel a 12 csatornával is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Batu3 #108870 üzenetére
"Vennék akkor egy HDMI Arc kábelt"
2.0 hdmi kábel,de sztem már csak ilyet árulnak,1000-1500ft kb számtek bolt,MM.
Optikának is menni kéne pedig.
Laptoprol nem tudsz "csak" hangot vinni."Persze a fekete nem egy világbajnok, meg lehetne gyorsabb is"
Nálam is ez van,főleg a lassúsága ami bosszantó
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest