- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
hát én a tdb.rpc1.org -t és a http://forum.rpc1.org nem nevezném hivatalos forrásnak
(Egyébként én személy szerint megvárom, ha majd valóban az LG oldaláról letölthető lesz. RPC1-es firmware-re meg nincs szükségem. A lemezek amiket nézek 99.9999 százaléka 2-es régiókódú? A másik dolog, hogy ha pedig DVD-t nézek azt az asztalin csinálom, ha meg grabbelek, nem az íróval, hanem az olvasóval (az meg már fel lett szabadítva)
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
Hát ezt most sem alátámasztani sem megcáfolni nemtom
De sajnos még ez nem annyira aktuális sztem ilyen lemez árak mellett. Ráadásul én max cd-t írok több menetben, de aztis csak ritkán. Mire eljön az az idő (árban) hogy megérje adat lemeznek megírni egy kétrétegűt addigra sztem ezek a dolgok is letisztázódnak és kiforrnak.
Ui: Azért nem értem a teóriádat mert az 1. réteg a lemez belsejétől megy a külseje felé a 2. réteg viszont kívül kezdődik és a lemez közepe felé halad. Namost így az egy giga ide egy oda elég fura lenne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest