Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
lineage os 14.1 alatt korábban hibátlanul ment egy wifi kártya szinkronizáció, azaz:
wifis sd kártyáról automatikusan átmásolódtak a telefonra a képek ezzel a szoftverrel.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eyefi.android.mobi&hl=huMost ez csak akkor megy, ha
1. a képernyő fel van oldva, vagy
2 a telefon töltőn van.Hogyan lehetne lezárt képernyő mellett, töltő nélkül is szinkronizáltatni automatikusan?
Már több lineage os verziót telepítettem, több gapps-al és több keenai verzióval, de a rendes működést nem, csak a hibásat sikerül mindig reprodukálni. (több lg g2-t is kipróbáltam).
Minden ötletet örömmel veszek, mert egyelőre kifogytam és nagyon kellene, hogy menjen.
köszi szépen
ui: 1 hónapja működött, tehát valahogy meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest